16 July, 2010

903




Hai Genggggg


Apa beza Nescafee dengan Kopi O ...???

14 comments:

kakcikseroja said...

Kopi O lagi sedap kot! (sebab kakcik bukan penggemar nescafe) :)

fa*atip said...

Bezanya ialah...rasanya. Hehehe..

Hai, dah kemaruk kopi nampak! :D

Cikgu ILi said...

Nescafe lagi best...
Kopi O sedap jugak tapi tak sekick neskepe.

Anonymous said...

Yg pasti rasanya berbeza tapi colornya sama hitam...n ada lagi yg sama iaitu sumber bahan mentahnya...biji kopi..! Gua suka kopi-o-ais -ip-

ch@ said...

takde beza, dua² sedap.

Zaitun said...

kedua2 minuman tu sedap tapi kak Zai tak boleh minum selalu,b/p berdezuuup...

kakpah said...

dua dua akak tak minum,hehe..

"MULAN" said...

apa2 kopi pon memang sedaaaapppp...

Rohaniah said...

nescafe tu bukan kopi sintetik ke? akak dah tak leh minum dah nescafe tu, mesti pening kepala....tapi kopi o buleh pulak...

KAMATO said...

saya suka dua-dua

jue mj said...

nescafe tu instant coffee... kopi segera.... bleh larut walau ngan airs sejuk pun... kalu kopi, biasanya kena letak air panas mendidih atau dibru dgn coffee maker... ju suka kopi o, tambah2 yg org kampung buat, rasa mcm kopi yg asli je....

kakLuna said...

'nescafe adalah kopi yang sebenar' - tu kata iklan nya lah..

tapi kalo ikut rasanya kopi dgn nescafe mmg beza..maybe cara buat x sama, contohnya kalo kopi kena panggang,tumbuk/blend dengan gula,pastu jemur baru jd serbuk kopi, utk nescafe mungkin ada campur bahan yg lain..ntah la saya pun tak pasti.

tapi saya boleh layan dua2..black pun boleh, white pun boleh

kucingorengemok said...

alamak, soalan duga akal ke? takut la nak jawab, kih kih...

psst: dedua sedap

mummysyafie said...

kopi o sedap kalau letak ais..hihihihi..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...