910


Semalam , tepat jam 12 45 tengah hari ,
adik ipar pB selamat melahirkan.


Anak ke empat di dalam keluarga.
Anak lelaki ke empat di dalam keluarga nya.
Cucu lelaki ke empat dalam keluarga kita orang.

So , now pB dengan adik pB punyai anak sama ramai.
Dia , empat lelaki.
pB , empat perempuan






Nama masih belum diberi.
Seberat 3.5 kg.

Cute kan ...
Meroh me'rae kulit.....

Comments

ch@ said…
sungggguuuh comel... suci je muka.
Ummi said…
hehehe, adik ipar bersalin lagi ye,boy lagi, tak pe yang penting sihat....

PB yang ke lima ni nak girl ke boy?

mak ummi ada 5 pompuan, mak sedara ada 8 pompuan, pak sedara ada 4 pompuan, so semua cousin kami pompuan hehehehe

anak ummi pun pompuan, hehehehe

next production, tak tahu lagi bila? harap2 boy :)
tasekM said…
berkenan tang mulut.


.
e.l.i.s.s.m.i.e said…
comel nya baby..terbau2 harum baby kat sini.
kakchik said…
salam kak pB,

TAHNIAH! Sedapnyo adik kak pB dapat anak lagi.

Sumo no 4 ko kak pB? hehe 4, 4, 4, 4
MOKCIK AZWA said…
oo soo cutee... rasa macam nak ada baby lagi la pulakss heheheh...
achik said…
comelnya..
Ibu n Abah said…
pB,
seronoknya dapat tengok baby..
tapi akak dah masuk species tak boleh beranak lagi...
samalah macam kami...
kami dapat 4 anak perempuan
BIL dapat 6 anak lelaki...
Mushkil betul... apa yg dia buat kami tak buat.. dah apa yg kami dah buat yg dia tak buat?????.....
Anonymous said…
Tahniah dapat anak saudara lagi, tak lama lagi giliran pB pulak...yg pasti akaknya leading lagi...yg ke-5, semoga semuanya bahagia -ip-
Tie said…
Salam pB, geram tengok pipi montel tu.. :)
Zaitun said…
Comel babynya,lahir bulan Syaaban.
ckLah@xiiinam said…
Tahniah dapat anak buah baru...
a kl citizen said…
tak lama tu sama ...

nanti pB akan leading jugakkan...
comelnya..

terbaru dari saya : resah sentiasa akan menggigit
a kl citizen said…
tak lama tu sama ...

nanti pB akan leading jugakkan...
comelnya..

terbaru dari saya : resah sentiasa akan menggigit
Anonymous said…
aikk tadi ingatkan dah komen...hilangla pulok... anyway tahniah dgn kelahiran baby baru aka anak sedara...

tanda kebesaran Allah...adik cm pun anak 4 lelaki... Insya Allah pb dikurniakan baby boy yg sihat nnt

cm

Popular Posts