03 August, 2010

912

We ate these yesterday for lunch.

Ini aBear punya


Ini pB punya



Banyak hingga tapau bawa balik ke rumah.

16 comments:

kakpah said...

tu aper tu. mash potato ke. creative betullah dorang ni..

pB said...



KAK PAH -> Pandai K.Pah. Tp tak leh lawan yg KFC punya. Yang ni keras sikit....

~adeQ~ said...

makan kat mana kak? nampak sedap....

Yunus Badawi said...

Makan kat mana tu? Mcm tempat high class aje tu hehehe

pB said...



adeQ -> Kak pB makan di IOI MALL. Lupa nama restoran tu. Lokasi restoran ni bersebelahan dengan Papa John Pizza.

pB said...



YB -> Sekali sekala. Untuk dua orang , dikenakan bayaran Rm 54.00

PINATBATE said...

terliurlah pulakk..

pB said...



PINAT -> Sekali sekala tunjuk gambar makanan.

kakcik said...

Nampak macam sedap :)

idahani said...

wuihhh..sedapnya..terliur ambo..sib bek x peknan, kot tak, perghh..mang jam2 tu i pegi tu tempat..hehehe

kak tie said...

Err...

ayam sebelah tu boleh abis ke ?

Mash potato rupanya.. ingat siput apa entah tadi, hehe..

aNIe said...

PB...akak berkenan yang PB punya...nak mintak pun mesti dah abis...heheheh

azlina said...

salam pb...

quilt carpet tu akk beli di sini shaja...blh cri di kedai online juga ada tapi akk cuma jual flr/cushion mat je...tapi ada link blog rakan yg jl quilt carpet di kedai online akk..

CikguZue said...

nampak sedap...

fa*atip said...

weiii laaaaa...kat mana makannya tu?

oghe said...

ermmm.... mcm nak dpt anak pompuan lagi sorang...

sabaq... sabaq...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...