919

So far so good.
Dah masuk dua hari berpuasa.
Risau gak , takut takut tak larat nak meneruskan.

Pening ringan ringan tu tetap ada.
Terutama belah pagi.

Menu berbuka pun setakat hari ni masih lagi masak sendiri.
Semalam menu sup ayam , ikan goreng bersambal dan daging goreng.
Teringin nak minum air tebu.
Terpaksalah suruh aBear belikan.

Sahur pula , daging goreng kicap dan telur bersambal.
Sebagai tambahan , buat telur separuh masak.

Naper ek , kdg kala macam terasa atau terbau bau makanan atau minuman.
Semalam , tiba tiba terbau bau aroma nescafe susu dan juga bubur pulut hitam.

Alahaaiii

Comments

e.l.i.s.s.m.i.e said…
aura penjual bazar ramadhan kot atau ada orang tak puasa makan dalam ofiz..ehehehehee
MOKCIK AZWA said…
Perkara biasa berlaku, terutama di bulan ramadhan, tambah2 pulak peknen hehehe

kena la minta abear belikan hahaha
shafarina said…
time sekarang la best mengidam akak, semua makanan ada kat bazar tu... cakap aje ape nama, nak berapa :)
Yunus Badawi said…
tak pernah mengalaminya sebab tak pernah pregnant hehehe
KV said…
sabar kak, sabar. Hehe. Pembawaan org peknen kut?
Arena said…
Selamat berpuasa kak. MOga2 dipermudahkan.
Zaitun said…
Orang berbadan dua memang macam tu, macam2 keinginannya.
relevan said…
Selamat berpuasa pb..jaga kesihatan..
Mak Su said…
ada bau-bau? bahayas tu.... takut terus nak terkam ;)
KAMATO said…
kira2 tahun puasa sebulan penuh ye...
risanur said…
semoga kak pB kuat semangat....insya'allah u can do it jika diizinkan Allah...
kucingorengemok said…
tu mesti ada orang 'cuti' curi² makan minum kat pantri ofis, hehehe
Ibu n Abah said…
pB...
penangan orang mengidam ni, memang berbagai bau yg menusuk hidungnya..
bersedialah...
zino said…
selamat berpuasa...
Tie said…
Selamat menjalani ibadah puasa, PB.

Wah.. ni ada peluang untuk puasa penuh. Bestnya....
Abang Long said…
Untuk mendapatkan produk - HADI'S. Sila layari - http://nikmat-sihat.blogspot.com/

TERIMA KASIH
aNIe said…
PB...bau tu dtg dari fikiran PB tu...mengidam nak makan pulut hitam le tu...hehehe

Alhamdulillah setakan ni dpt berpuasa penuh...semoga dpt sebulan...ganjarannya lebih tu...

Take care

Popular Posts