922











Pagi pagi kalau masuk blog kengkawan , kena banyak sabar sabar.
Kena pulak , kengkawan yang rajin masak dan rajin ambil agambar
dan bubuh gambar dalam blog mereka.
Macam macam masakan dan kuih ada.
Pagi pagi buat pB lapar jer.

Rasa- rasanya balik petang nanti , pB nak masak mee goreng.
Masa aBear tak ada lah , yang boleh berbuka dengan mee.
Kalau tidak , memang tidak tidak tidak.



Sebab , aBear mesti makan nasi bila
berbuka dan bersahur.

Comments

kakcik said…
Sungguh menyelerakan mee itu. :)
Tie said…
Eh...
Macam abg kita laa.. bila dia tak de, kita masak mee dan bagai, sebab dia tu tak jauh dari nasi. Kalau tak dapat makan nasi, alamat lembik la sehari, hihihi...
fa*atip said…
nanti cuba pulak mee tomyam, mee bandung, mee jawa, mee maggie!! ssrrppp....jangan lupa mee mamak ye! hehe
kucingorengemok said…
adoiii, sedapnya. tapi ada bbrp lauk je kita reti masak tak payah rasa²... tak profesional nak buat mi tak rasa dulu, hehe
:: HUSNA :: said…
sedapnya mee.. rs mcm nk buat jugak.
pB said…


KAK CHIK -> Memang nampak soooooooo sedappp kan ...




TIE -> Hi hi , nampak sangat perut husband kita kita berdua , perut orang melayu.




FA*TIP -> Hari nie jer yang boleh try menu mee. Esok dah tak leh. Sebab malam ni aBear pulang .




K.O.G -> Hi hi hi, kak pB pun bukannya pandai masak pun.




HUSNA -> Jom , pakat berbuka dengan mee , petang ini.
Ms Minnie said…
oh akak... saya mau juga... lapo la terus.. nak p goreng mee sat... hahhaha
Webmaster@Echam said…
Adussss.. sedapnyerrrr.. nyum.. nyum.. nyummm
shafarina said…
teringin plak makan mee goreng basah.. tapi baru plan nak sahur nasi goreng sadin.. cemana nih.. :D
Ibu n Abah said…
pB,
nampak berselera sungguh mee goreng tu... feberet akak tu...
nanti nak buat mee foreng jugaklah...
MOKCIK AZWA said…
heheh terbalik pulak disini...

mokcik nak senang masak nasi jer...tapi cik abe suka makan mee goreng masakan mokcik...so, tiap petang dia akan request mokcik masak mee goreng..
en_me said…
betulke en_aBear makan nasi je masa berbuka pose.. xde kurma ke kuih muih ke.. uhuhu

salamm ramadhan
Uncle Lee said…
Hi PB, wow! I love your these noodles. They really look sinfully delicious!I think dua pingan da guarantee lichin with me, ha ha.
I love that lemon too as well your presentation. Very creative.
Have a pleasant bulan puasa.
You stay young and keep a song in your heart, Lee.
kakpah said…
sabau je lah hikhik...
DrSinga said…
kenot tak ada nasi eh?
tak ada nasi...serupa tak makan??
geram kan....
Rashid said…
wah sedapnya mee goreng mamak tu.. basah..

Popular Posts