921

Dulu , masa tak pregnant , pB tak kisah pun kalau aBear out station.
Berhari - hari pun tak per.



Tapi sejak preggy nie , tak suka betul kalau dia KENA out station.



Pagi ni , dia dah fly ke Kuching.
Jumaat petang baru balik.



Nyampah tulllllllllllll ........

Comments

kakcik said…
Salam pB..

ikut la.. :)
Ms Minnie said…
sabar kak pb... apa kata kak pb pun book flight ke kk plak.. sorang g kuching.. sorang g kk.. hehehe.. gurau je kak... jangan turutkan sangat yea hati tu.. selamat berpuasa
Mak Su said…
ini namanya pembawaan budak kot... perasaan kita jadi lain dari biasa
Yunus Badawi said…
Nasib baik emak adam tak mcm tu masa pregnant. Saya selalu out station masa tu hehehe
e.l.i.s.s.m.i.e said…
mitok abe beli lah gapo2 kat sana..br puas hati..hehehehe
MOKCIK AZWA said…
Usah diturutkan sangat perasaan tu..heehhe..
kalau windu telefon sajork huhu
Tie said…
Masa pregnant memang sensitip.
.
.
Rasanya tanda baby dlm perut tu akan jadi kemanjaan ayahnya... tak nak berenggang tu.... :)
Ibu n Abah said…
pB..
akak lagi menyampah..
sebab akak nak kemana pun dah tak bebas macam dulu...
at least u masih boleh jalan-jalan lepas bersalin ni...
Zaitun said…
pB ikutlah dapat juga hilangkan tension kerja.
MQ said…
selalu kalo masa pregnant sayang husband terlebih, anak lelaki..hehe..tunggu 20 minggu scan nanti, betul ke tak nampak pistol dan 2 peluru..hehe..
Webmaster@Echam said…
pB,
Sbb time ni rase nak manje2 ngan abear lah tu... hehhehe
DrSinga said…
la.....
hehehe...
kejap je tuu..
pekam celik..insyaAllah esok balik la...
sura ada fruit hand..
oren said…
tu takpa lagi kak..

saya nih dari jumaat lepas suami outstation ke Terengganu..jenuh saya menjaga kanak2 ribena di rumah sorang2..rasa nak nangis pun ada..

minggu nih pun tak balik jugak..hadui la..dah la hari2 kalut jaga anak2, sabtu ahad lagi le tak leh nak rehat...huhuhu...
Zareda Norman said…
PB
jangan ikutkan hati sangat.. sabar ok.. ingat jer, dia pergi os nak cari rezeki.. :)
haaaaaa...kak PB ngandung bestnya!!!!bilala saya nak ngandung plak kan...
hai said…
hehehe..macam2 pembawaan budak...

Popular Posts