940

Salam



Pagi tadi , tak pukul 7am dah keluar umah.
Terpaksa tinggalkan Nurin. Minta si kakak yang hantar Nurin ke Sek Agama.
Sib baik , angin dia elok. Nak pergi dengan kakak.

Selamat sampai di perkarangan Hospital PutraJaya jam 720 pagi.
Alhamdulillah , parking masih banyak lagi.
Beratur @ berdiri tunggu kaunter SATU @ PENDAFTARAN dibuka pun tak lama (dalam 10 minit sahaja).

Dah siap siap bawa majalah Keluarga dan Kosmo.
Jadi masa menunggu tu , tak lah terasa sangat.

Dalam jam 845 pagi , segala urusan selesai.
Latest info's , uri memang berada di bawah.
Tetapi tidak menutup 'jalan keluar'.

Dan Dr akan jumpa pB semula pada 9/11 jam 8 pagi.

Comments

Zareda Norman said…
pergi cepat selesai cepat kan... :)
ima said…
alhamdulillah dah selesai...dah berapa bulan ekk kandungan pB..
Ummi said…
semoga semuanya selamat, bila due?
pB said…


UMMI -> Insyaallah 15/01/11
pB said…


IMA -> Kalau ikut kiraan minggu , dah masuk minggu yang ke 28
pB said…


ZAREDA -> Betul tu , Zar
MOKCIK AZWA said…
PB, insyaAllah takde aper...baru 28 weeks...bukankah dia akan berpusing lagi?

teringat kisah masa peknenkan anak no. 3. Camtu la uri kat bawah...risau sangat. hubby adakan solat hajat..ajak adik yg tengah peknen join sekali. Dia menolak sebab kandungan dia takde masalah.

Mungkin kebetulan atau suratan, mokcik bersalin normal (uri berpusing memperbetulkan keadaannya) sementara adik yg takde apa masalah terpaksa CT sebab kata doktor jalan tak nak terbuka.

so...suami isteri berdoa la banyak2..insyaAllah Allah Mendengar rntihan kita.
risanur said…
alhamdulilah, akhirnya tidakla menati dgn lama...hope kak pB dan kandungan akan ok...insya'allah...
rumah kuning said…
15/1???? sama ngan birthday saya.semoga semuanya selamat.
sally said…
Take care pB..
Ibu n Abah said…
pB...
semuga kandungan pB berada dalam keadaan sihat dan dipermudahkan Allah untuk pB bersalin nanti. Insya'Allah... mudah-mudahan dipermudahkan dan dilindungi Allah.
kakchik said…
dae ko kak pB baco duo majalah tuh? kalu tengok ko jadua di atah tu, tok lamo doh kita nok jjupo nga oghe ddale tu. kakchik harap kak pB nga baby sihat sokmo2.
Kena kerap juga follow-up ek?

Popular Posts