947

Kita tinggalkan dulu bab pB merajuk dengan aBear.
Insyaallah , lama lama hilang ler merajuk nie.
Sabtu ni , nak ajak aBear gie MidValley.
He he he



Ini cerita panas.
Baru jer berlaku.
Ini entry TAK PUAS HATI!!!!!!!



Tadi , dah lewat nak keluar cari makan tengah hari.
Kebetulan bos nak keluar gie hantar borang kat TMPoint.
So , pB mintak dia belikan nasi goreng kampung.


Dari TMPoint tu , dia ke GIANT SEKSYEN 13.
So , kira makanan beli kat food court Giant tu .


Bila dia balik mai dia pun habaq lar


"kak pB , lima rial setengah"


LIMA RINGGIT SETENGAHHHHHHHHH
untuk sebungkus nasi goreng kampung.

Masih boleh diterima kalau lah lauknya banyak.
Kot kot ada telur , sotong , ikan bilis , ayam dan mungkin ulam-ulam.

Bukak bukak, tu diaaaaaaaaaa

ayam dua hiris kecik
ikan bilis 10 ekor ciput ciput
cabai burung
timun pun tak ada.
yang ada cuma dua tiga helai kangkung termasuk batangnya

siap bila makan , ada batu lagi tuuuuuuu




Peniaga macam ni pun ada gak ....



Ni lah nak tanya , biasa nasi goreng kampung ni , berapa rial???

Comments

Ummi said…
kat sini RM4.50 termasuk telur mata :)

PB last tuesday, ummi makan tomyam yang ada udang kecil-kecil 4 ekor, ayam dua tiga ketul sotong satu potong yang kecil tu dengan bawang tanpa sayur, rasa mulut ni ringan sangat nak cakap kat peniaga tu tapi malas sebab ramai orang

dia charge RM4.50 :(
MOKCIK AZWA said…
Mungkin harganya murah lagi, servis caj sebab minta bos belikan kot huhuhu
relevan said…
Kat tempat kome nasi goreng kampung ada RM3.50 dan RM 4.50 satu pinggan..
ckLah@xiiinam said…
Macam-macam harga ikut premis...


***Malam ni makan nasi goreng tomyam ckZahan masak. Kalau dekat ckLah bagi pB.
:D
Purpleheart said…
kat giant kelana jaya nasi goreng cina atau nasi goreng yg sewaktu dengannya biasa rm4.50..kalo nasi goreng paprik baru rm5, tu pun sebab ayam ngan sayur yang lebih..kalo macam tu kira mahal la..huu..
MQ said…
selalu kat restoran kat umah ni, hubby beli nasik goreng kg dgn telur mata 5 inggit..kat food court kan mmg selalunya mahal lagi :))

Popular Posts