01 November, 2010

949

Salam



Sabtu tu , aBear memang ada kerja kerja pendawaian.
Tapi mujurlah dalam jam 2 petang , kerja kerja tu selesai.
So, aBear bagi green lite untuk ronda ronda.
Tapi bukan lah ke Mid Valley.
Alamanda pun jadik lah.

Dok meronda kat Alamanda tu dalam tiga jam jer.
Masuk tandas lebih dari 10 kali.
Alahaiiiiii

Dah ler tandas kat Alamanda tu jenis canggih manggih.
Keluar air ikut bowl.
Menyusahkan betul.

Tandas jenis biasa tu ada.
Tapi tak banyak.
Yang beratur , punyalah panjang.

Pada hemat pB , tandas kat shopping compleks tu
buat yang biasa biasa dah ler.
Jangan terlampau canggih , sampai orang melayu susah nak guna.

TAK MESRA PENGGUNA SUNGGUH !!!!!

14 comments:

MOKCIK AZWA said...

PB,

yang mokcik pernah terkena..yang dekat Parkson tu aduhai...nasib baik tak kena baju huhu.

Mokcik pun tak suker la tandas cenggitu...tandas sistem sedia ada pun dah cukup elok kan..

kucingorengemok said...

semua nak jimat, air keluar pun macam menitisss je... rasa tak hygienic kan! (tandas klcc lagi azab!)

Rohaniah said...

lagu tu la bila arkitek ore luar, bukan reti budaya orang melayu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tu la memang tensen mcm tu.menyusahkan ajer.

Mak Su said...

itu maknanya dorang tak suka ORANG MELAYU MENGUNJUNGI supping kompleks... oops! teremo plaks kat sini, hu hu hu

pB said...



MAK SU -> Relaks Mak Su . Jangan emo emo sangat. He he he

pB said...



ELLISME

Sib baik kat PKNS Shah Alam atau SACC MALL , tandas tu mesra pengguna

pB said...



KAK WEAR

Kadae kadae , arkitek kito ni lebih gak mengagung-agungkan idea luar . Tu hok susoh tu






K.O.G

Dah bertahun tak ker MV.Menitis ?? Alahai , itu lagi azab

pB said...



AZWA
Mokcik , ini yang kat surau tuuuu.... Tapi rasanya yang kat Parkson tu pun sama gak.

aNIe said...

Akak tak suka tandas tu... rasa tak bersih je..

DrSinga said...

yang berperut besarrrr laggggi susah kan!!!?

achik said...

tu la.. saya kalau boleh tahan, mmg tahan la kalau jumpa tandas camtu.. rasa cam x basuh je.. huhuh..

sally said...

Punya nak canggih sampai menyusahkan pulak kan..set2 tu tak pe lah main lap2 je...euuww

jedi said...

hahaha....tandas camtu ku pun geli...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...