953

Semalam tekak dok teringin nak makan pizza.
So , tengah hari tadi , pB pun ke Restoran Pizza Hut di Seksyen 20.
Pergi bersama dengan Kak F.


Bukannya nak makan yang chezzy mezzy nie.
Nak makan yang biasa biasa aja.
So , kita orang pun order
Sensasi Delight Set No 4.
Dua pizza kecik.
2 air coke.
2 bubur
Dan garlic bread.

Kak F order pizza Triple Chicken.
pB order pizza Tuna Ocean.


Lama gak lah menunggu sebab orang ramai
dan mereka pulak kekurangan staff.
Masa dia hantar tu , kita orang tak perasan yang
pizza tu punyai dua topping yang sama iaitu Triple Chicken.
Bila dah makan tu , baru perasan.

pB pun komplen.
Sib baik budak tu kata nanti dia ganti yang lain.

Last last , yang habis cuma satu pizza jer.
Yang dua lagi tu , tapau bawak balik.
Dan yang syiok nyer , bayar untuk dua pizza.

Reseki anak anak dan baby dalam perut .


Alhamdulillah

Comments

Ummi said…
Alhamdullilah

ini namanya rezeki bergolek :)
MOKCIK AZWA said…
Pandai juga pizza hut jaga hati pelanggan...takut pelanggan lari ke kedai lain hehehe

Alhamdulillah
Yunus Badawi said…
Kenapa tak roger saya? Kalau tak mesti habis pizza tu.
"MULAN" said…
rejeki pb...
risanur said…
sedapanye....tingin nak makan pizza gak...huhuhu...rezki baby gitu....
DrSinga said…
apasal kalau makan kat situ..mesti depa hamtar bil dulu sebelum oder sampai..??!!
pantang betul aku!!!!!!
aNIe said…
PB... pizza Hut memang camtu... kalau diorang silap diorang akan meminta maaf dengan menggantikan apa yang silap secara percuma...

Lama dah tak makan pizza
AuntieYan said…
Salam pB,

Auntie dah lama tak makan pizza. Last sekali Jim belanja masa dia dapat gaji pertama keje dgn. Seven E .....bulan dec. tahun lepas rasanya...:-)

Popular Posts