25 November, 2010

959

Apahal tandas kat pejabat ni tak 'mesra pregnancy' langsung.


Satu pun tak ada tandas jenis duduk nie.



Semuanya jenis 'Ngangkung'

















Seksa wehhhhhhhhhh

22 comments:

~adeQ~ said...

heheheh...nasib badan....take care kak....takde gambar pregnant ke? hehehehe

pB said...

nanti kak pB upload masuk n3

kakpah said...

berdiri je tak leh ke haha..

Yunus Badawi said...

laaaa kesiannya. Mungkin pihak pengurusan tak mahu org duduk lama2 dlm tandas hehehe

risanur said...

bawa bersabar kak pB...dugaan masa peknen...

:: HUSNA :: said...

seksa ngankung masa peknen ni. hbs kebas2 semuanya... perut pun mcm tersepit. hehe...

fa*atip said...

i say man...faham faham...seksa ooo..perut dah besar kena cangkung..adoii

oren said...

tu kira ok lagi kak..yg kat klinik, sah2 tulis klinik ibu mengandung dan kanak2, bleh takde langsung toilet duduk? lagi lah haru...

mmg senget benget la nak amik sample urine...hahaha..agak2 kalo tak dpt, saya isi ayaq paip saja..

*tu cerita masa preggy kan si awatif n naufal laa..lama daaahhhhh..*

makdara TERdiva said...

huisssshhh! silap gaya boleh terberanak tu..hati2..

MULAN said...

ni part yg kena tahan kenc*** ni...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..kesiannya..meh tumpang toilet ofiz eliss ni erk...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
jaga jaga yek... tahniah

Zaitun said...

kak Zai tak suka tandas ngangkung,lenguh kaki.

Daddy Ziyyad said...

ni cerita hantu komedi kan?

DrSam said...

memang tak patut... ini dah dikira diskriminasi nih :)

~ yus ~ said...

memang tak patut ni..:D

Teringat pulak ayah saya kak. Kat rumah dia tandas 'ngangkung' je yang ada. Dah tua2 ni bila dia nak buang hajat, tungggu sampai masjid berdekatan rumah tu...:D

kadok said...

mana nak carik tandas cangkung dah skrg ni..almost impossible..lainla kat kg kak..:p

kabare?

Uncle Lee said...

Hi PB, apa meaning, 'nangkung'? First time I see this word.
From the pic I think meaning black magic ke?
But I know 'tanda' is bathroom kan?
You tau la my bahasa sebelum Merdeka....

Anyway, you have a pleasant week, and keep a song in your heart, Lee.

Mak Su said...

saya paham.... leceh kan

ckLah@xiiinam said...

Sabar ya...

Anonymous said...

pb... mmg cabaran le dan sikit masa lagi bila kepala baby dah ke bawah dan gesa nak ke toilet setiap jam... adusss... takpe sikit je lagi akan hilang semua rasa seksa tu dan akan sangat happy dgn baby baru...

cm

DrSinga said...

tak prihatin langsung kan!!!!!!
kat kaum penguin ni!!!
cissssssss..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...