973

Salam



Pagi tadi , rumah pB dikunjungi tetamu istimewa.
Tetamu jauh.
Tetamu dari Kerteh , Trengganu.

Walau pun pertama kali bertentang mata , tapi seperti sudah kenal lama.
Pertama kali bertentang mata , tapi , dah banyak kali dok bersembang di talian talifon.
Itulah keistimewaan berblog ini.


Terimakasih Mulan.
Terimakasih kerana datang menziarahi pB.
Terimakasih kerana datang tengok tengok Baby Adam.

Hari ini perangai baby Adam ada 'cracky' sikit.
Asyik nak menangis.
Beralih hari , barangkali.


Gambar tidak dapat diupload lagi sebab kabel phone tu hilang.
Kena tunggguuuuuuuu...

Comments

~ yus ~ said…
Wah! Sampai kak Mulan ke sana ye.

Saya lom pernah bertentang mata dgn mana2 blogger kot. Oh! Ada dgn Ajzie, dulu mmg kenal maya je, lps tu terus jd antara teman baik.

Nanti InsyaAllah nak jumpa Kak Anie. Tak sabar nak jumpa...hehe
DrSinga said…
~ ubat tu namanya motilium
~ puting yang macam puting real tu.. brand japlo ada.. hujung dia bukan lubang bulat..tapi macam X.. jadik baby tak tersedak
zino said…
bila den boleh datang ni hehe
DrSam said…
para blogger kena buat rombongan melawat ni :)
~akuni~ said…
Dah start keje ke belum?
Neeza Shahril said…
ooo... Mulan gi juppo baby Adam ya... bila lah Auntie Ja pulok nok gi... ;)
MULAN said…
tqs pb sebab layan mulut kita hok tokleh henti kecek ni.. suka sungguh dapat jumpa setelah bertahun di alam maya...
Mak Su said…
tahniah, dari sahabat siber ke sahabat :)

baby adam tentu happy menerima tetamu :D
kak Azzah8 said…
salam pb..wahhhh dah dapat jumpa Mulan ya....best nya....akak juga yg beum ketemu lagi.... bila lah nak gi melawat pb ni...?

Popular Posts