992

Makin hari makin malas la pulak nak update blog nie.
Sib baik , masih rajin lagi meronda blog orang lain.
Kalau meronda blog pun malas jugak , tak tau la nak cakap apa.

Comments

zue said…
waktu kerja...zue ni suka curi2 tulang gi umah blog2 kekwn...klu bos x ada.sssh..
klu kat umah mmg x menjamah lah nak dok mengadap tenet...yelah sbb dah bagi wanning kat anak2 x leh main tenet masa sek...apa hal pulak ibu dia boleh.

pB..m kecik masih ok lagi jgn smpai M dah besor...hehehe.
pB said…


ZUE
pB ni pun sama macam Zue. Kat pejabat jer dok blog hopping. Kalau kat umah tu , jarang jarang.

pB rasa setakat ni masih lagi em kecik
Pak Man laksam said…
Nak kena cas bateri dah tu......
MOKCIK AZWA said…
PB samer la kita...kat fb pun dah jarang dah online lening..
kakpah said…
haha.. life has ups and downs.
apa-apa pun, ceria selalu..
kakpah said…
Ooo.. adam dah pandai senyum dan buat bunyi e. maryam pun pandai buat bunyi juga. Bunyi nanges susah nak berhenti haha.. kena sawan tangis cucu aku tu.
Tak tahu lah nak jadi apa dah, blog friends makin kurang, walau pun kita masih eager nak update blog every day tapi bila tak ramai friend tu rasa macam... entah... susah nak cakap...
pB said…


KAKNI
Jangan lah merajuk Cik Nie. pB tetap jadi pembaca setia blog Cik Nie
pB said…


KAK PAH
pB syukur sangat sangat sebab Adam tak berapa mahir dalam bab nangis nangis nie. Malam pun tidur lena. Bangun sekali sekala untuk menyusu. Tapi yang tak tahan , kaki dan tangan Adam tak pernah dok diam. Bergerak sokmo.
pB said…

AZWA

EF Bee , pB lagi ler tak aktiffffff
risanur said…
moga semangat nak berblog dtg kembali..biasalah kak pB sekejap rajin sekejap malas...huhu...
pB said…

RISANUR

Dah lama dah kak pB berehatttt ...
pB said…

POK MAE
Keno g cari charger nie

Popular Posts