11 April, 2011

1001

Kenapa blog pB nie macam pening jer??? Bila taip entry , tak ada paragraph.

11 comments:

bujal X said...

yay~~~1st!

bujal X said...

da try banyak kali?

dangarumbia said...

Err... ingat blog Tie jer gitu.

Tie punya blog (blogspot), selalu ada problem nak buat paragraph... tak tahu kenapa. Kena buat banyak kali, pastu save dulu.. pastu edit lagi...

Sally said...

Ada terubah setting kot..atau mmg cenggitu bila n3 dah lebih 1000??

:)

pB said...


SALLY
Tak tau lah nak katan. Benda ni dah jadi sebelum n3 ke 1000 lagi.... Hu hu hu

Angah said...

sama la kak..dah few days camtu..pinau bijik mata bacanya

hazila said...

pB,

refer to your question : Pasar Seksyen 6, Shah Alam.

pB said...


HAZILA
Thx for the info's. Depa kata pasar tu untuk org2 kaya..

pB said...


ANGAH
pB ingat pB jer yang terkena penyakit nie ... Susah tulll

pB said...


KAK TIE
Tension sungguh... bila dah adjust adjust pun sama jer ...

pB said...


BUJAL X
Tahniah sebab dpt jadi orang pertama hari ni. Akak dah cuba byk kali. Tapi tetap sama jer...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...