1002

Entry kedua untuk hari ini.

Pagi tadi masuk surau.

Untuk sessi mengepam.

Sekali tengok , ada part yang tak bawak.

Terus tak leh mengepam.

Jenuh nak tunggu waktu balik nie.

Dada ku sakit hari ini..


KUANG KUANG KUANG

Comments

eny said…
situasi kite sama...sakitnya dada sampai nak bawak keta pon payah
pB said…

ENY
Naper?? Eny pun lupa nak bawak pump ke hari ni??
dangarumbia said…
Memang sakit kan... macam Tie dulu , alat mengepam tak ada, tapi bila anak tidor, kita picit je supaya rasa lega...
sya said…
kat opis kak sya ni pun dah ada sesi mengepam
tasekM said…
ooo... kalau tak pam sakit yek...?


.
pB said…

TM
Amboii TM. Engko buat buat lupa pulak nyer ...
pB said…

KAK SYA
Baguslah kalau begitu. Dah ramai yang sedar akan pentingnya memberi susu badan kepada baby.
pB said…

TIE
Lagi rasa sakitnya semasa rukuk dan sujud... Balik ni terus cari Adammm
Yunus Badawi said…
Saya suka soalan tm. hehehe
Kunang-Kunang said…
Assalamualaikum PB,

Dah mula kerja yer. Semoga PB dan baby sihat.
lupekanje said…
ohh...ada baby ye..lama acik tk kemari...tahniah..
pam jgn tk pam...nnt demam bengkak susu plak..

'Susu ibu adalah yg terbaik untuk anak2'

Kempen sikit..heheh
DrSinga said…
takpe..
tak meletop punya!!!

:)
Angah said…
sama haha..pernah terlupa bawak valve pam. tepon encik suami soh hantar.
MOKCIK AZWA said…
PB, pam pakai tangan jer..lepas tu bayangkan si Adam tu..mesti lajuuu jer kluar air susu hehehe
pB said…

AZWA
Tenkiu for the tips.... He he Nak imagine muka Adam , keluar muka lain...he he
pB said…

ANGAH
Abear tak ada. Kalau suruh pun , takut tak jumpa... Balik pejabat baru pam. Legaaaaaaaaa
pB said…

DrS
Memang tak meletup. Tapi RASA macam nak meletup
pB said…

ACIK
Apasal lama tak datang ziarah kak pB... sedih kak pB tau
pB said…

KUNANG KUNANG
Waalaikum mus sallam. pB mula kerja awal Mac hari tu. Hari ini hari ke 113
pB said…

YB

Kenapa suka ???

Popular Posts