1013

Baru baru ni , saja saja letak add kat dalam intra.
Tukar suka sama suka...
Dari Shah Alam ke Kinrara
Saja nak test market.


Tup tup , dpt offer dari satu staff nie.
Dia dari Puchong nak ke Shah Alam.


Wah...tawaran yang amat hebat.


Borang pB dah isi.
Cuma tunggu bos nak luluskan sahaja.
Kalau tukar sama suka , memang cepat urusannya.

Dalam hati , dah mula pasang angan angan.
Keluar kerja lewat sikit.
Keluar kul 810 pagi , pun masih sempat lagi.
Kalau tengah hari , leh balik makan kat umah.













tapi tup tup .....

budak tu call ,
bagitau dia terpaksa cancel atas sebab sebab peribadi.







Masa dia bgtau tu , pB rasa macam hati pB dihempas ke batu,
Berkecai kecai .......
Hancur to thousand pieces....





Hingga ke hari ini , pB masih lagi kecewa

Comments

Ummi said…
sabar ye PB mesti ada hikmahnya tu

think positive!
zino said…
budak tu pun test market je hehe
Zareda Norman said…
Jangan bersedih... InsyaAllah.. ada jalannya...
kakpah said…
takper lah pb. Mungkin ada rezki lain kali?
lupekanje said…
saboo...saboo....
cer cuber lagi..
risanur said…
bawa bersabar kak pB...mungkin ada hikmahnya..jgn sedih2 sgt...
KV said…
aduhai...frustnya!!
Letak balik nama kak, mebi ada org lain yg nak tukar suka sama suka nanti.
MOKCIK AZWA said…
hadoiii..naper ek... kesian PB...saborr PB yer..jgn pi bakoo plak pejabat tu.. huhuhu...
pB said…

AZWA

tak ada lar nak bakoo pejabat. Cuma rasa nak gie saman jer budak tu.
pB said…

KV

Tak leh nak cerita rasa 'frust' nyer.
pB said…

RISANUR

Allah Maha Mengetahui ,kan...
OO said…
Da,

sega ko tu??
apa khabar baby???

singgoh tanyo koba selepas menyepi...

p/s: may be Allah sediakan yang lebih baik untuk Da.
pB said…

ACIK

Tengah bersabor lar nie... Tapi sedih tetap sedih
pB said…

KAK PAH

Tengah mengintai-intai peluang lain nie.
pB said…

ZAR

Sedih kan , bila orang musnahkan harapan kita.
pB said…

BRO ZINO

Janganlah bergurau macam ni. Sebab ianya melibatkan kehidupan dua pihak....
pB said…

UMMI

Thx Ummie. Trying my best not to think bad thing
pB said…

KAK OO

Alhamdulillah sihat. Adam pun sihat .... Ada tempat lain , tengah dok fikir .... secara mendalam

Popular Posts