05 April, 2011

998


  • Beberapa bulan lepas , ada buat post nak jual breastpump.



  • Tapi tak berapa dapat sambutan. Pastu , cuba iklankan dalam Mudah.Com. Asyik kena reject jer. Sampai naik tensi pB.



  • Pas tu , cuba iklankan dalan OXL.COM . Pun diam jer



  • Jumaat lepas , try iklan dalam forum kat dalaman Intra. Pagi letak iklan. Petang dah ada buyer. Syukur sangat sangat.
















  • Yang GERAM tu , lepas dah ada buyer dari internal iklan tu , ada pulak beberapa orang call tanyakan pasal pump tuuuu .....Buyer dari OXL.COM. Hari ni pun ada lagi yang dok hantar sms.

9 comments:

Ummi said...

sorry PB hari tu ada sms dan email ummi kan, ummi cuma sempat reply email, masa tu kalut sungguh sebab kena hantar research paper

skrg baru leh bernafas

syukur, dah ada buyer ye :)

oren said...

oo..kira dah jual lah yer..syukurlah..kalo kawan saya tnya, saya bgtau dia, dah terjual!

Tie said...

Tak pe, janji ada buyer...

~ yus ~ said...

alhamdulillah dah ada pembeli...

kakpah said...

rezki pun adakalanya macam tu lah pb. Bila datang satu, yang lain pun datannnnng je. tapi kalau takde, manjang je takde. kan?

Insan Marhaen said...

ok ler..tu kan!

izman said...

dah terjual, syukurlah.

adat dunia, kalau kita harap mmg tak blh harap. kalau kita tak expect, dia datang bergolek2.

pB said...



IZMAN
Syukur sangat sangaat. Macam tunggu kenderaan awam. Masa tunggu , punya susah nak dpt. Bila tak tunggu , berlambak lambak lalu depan kita.

ckLah said...

Salam pb;
jangan tensi2...boleh kurangkan susu...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...