999

U all ada kawan rapat tak ???



pB rasa pB tak ada ........




Sedihnyerrrrrrr

Comments

bujal X said…
cuba try cari~~

*yay~~dapat 1st entri no 999!!
wahida said…
saya susah nak ada kawan rapat sbb saya susah nak percaya kat org..kawan biasa tu ramai...
dangarumbia said…
Masa Tie sekolah dulu, kawan rapat Tie seorang Chinese... orang lain tak nak kawan dengan Tie sebab kita pendiam. Tapi Irene ni baik hati, selalu teman kita masa recess.

Masa di ITM, ada sorang kawan rapat, tapi mula rapat bila semester akhir. Rasa tak puas, dan sekarang kami masih lagi berhubung, dah lebih 20 tahun tak jumpa.

Kawan rapat ni kita tak boleh rancang atau pilih. Ia terjadi dengan tidak diduga.



-Tie-
kak Erna said…
PB..akak ada..kawan rapat masa kerja..kawab rapat dari masa sekolah lagi..sampai sekarang,
e.l.i.s.s.m.i.e said…
bila dah kawen, semua kawan rapat dah hilang dengan dunia masing2..terpaksa cari kawan2 blogger :p
Ummi said…
ummi ada ramai, memang rapat, dari sekolah sampai skrg, boleh kongsi segalanya

tak pe PB tak ada kawan rapat tapi ada kawan biasa pun ok gak :)
mas said…
kwn rapat masa zmn skolah rendah..bila da masuk sekolah menengah da x rapat

kwn rpat masa sek menengah..bila da masuk matrik da x rapat

kwn rapat masa matrix..bila masuk u da x rapat

kwn rapat masa u..masih berhubung tp suam2 kuku

kwn rapat masa kerja..masih lg rapat..tapi tatau la bila kena posting pat lain..
shafarina said…
lagi satu post jadi 1000.. hehehe


kawan rapat tak semestinya sentiada ada tepi kita kan
Rohaniah said…
k.wear pun tak dok PB wei...dari dulu lagi tak dok, sbb pendiam kot...

nok kato hubby tu kawan rapat buleh dok? Sbb sokmo share banyak benda dengan dia tp yang paling personal tak pernah share puloks...hehe
Insan Marhaen said…
IM ada kawan rapat. namanya.....ibu_suri, keh..keh..
risanur said…
dulu risa ada kawan rapat, tapi bila dah abis sekolah memang dah takde..memang sedih sangat tapi nak wat camne coz masing2 bz dengan keluarga dan kerjaya...
Anonymous said…
dulu zaman muda remaja dgn tahap kegedikan yg agak tinggi he he cm byk kawan...now bila dah tuo kawan rapat hanya dlm ingatan...cm tahu bahawa ada ramai kawan rapat cm di luar sana...wpun kami hampir jarang atau tak pernah berjumpa, sms atau calling2...tapi masing2 dgn hal masing2...

kadang tu kalau nok suruh list down best friend ayooooo 2 belah tangan pun tak ada... rasanya that's life

cm
aNIe said…
PB...rasanya kawan paling rapat dgn akak ialah Kak Sya & my biras Itah... & kawan rapat biasa2 je... adelah 2-3 orang kwn blog yang dah lama akak kenal....

Carilah PB... org yang boleh bersuka dan berduka dgn kita...
mummysyafie said…
alhamdulilah ada..ada kawan rapat kat opis, kawan rapat waktu sekolah masih berhubung sampai sekarang..n kawan rapat among blogger pun ada..

Popular Posts