11 July, 2011

1039

Elok elok ada katil ,

dalam bakul jugak dia nak landing ...


Mula - mula main main jer

last last , terus tertidurrrrrrrr

32 comments:

aNIe said...

Hahaha... tidur di tempat lain dari yang lain...seronok tu...

ima said...

alahai comelna dia tidur....

gedek! said...

ini baru betol 'jiwa dan raga'

kucingorengemok said...

anak orang ke anak kucing ni? hehe

Ibu n Abah said...

pB...
samalah pe'el anak2 kita..
aisyah akak pulak suka masuk dalam kotak...
memang cute....

Pak Man laksam said...

Bakpo jadi gitu?...
merajuk ke?.

Lya Colours said...

haha tuh yg lena syok wooo

risanur said...

ada feel gitu, rasa mcm tido kat dlm bakul baby kembali...hehe

hanis said...

Kelakar....sib baik bakul kecik..kalo besor muat satu badan....hehehhe

mamanaim said...

nikmat tido dok kat kepala, kalau dah kepala dok dlm kurung lagiiiii tambah nikmat tu.

OO said...

bakpo ggitu more??? hahahahaha...nakal laaaa...

HappyIrfa said...

bawak diri kot :-) dah dapat adik ni

MOKCIK AZWA said...

hehehe...mujur dia tak masuk tido dalam raga tu ..hehehe

Daddy Ziyyad said...

komen pakcik Gedek mmg terbaik!!!

Sally said...

sian pulak nengok..merajuk ke tu pB?

Rashid said...

Anak-anak. hehe.. comelje.

kalau kita orang dewasa cam tu.. aduhai..

pB said...


RASHID

Kalau dewasa , kena carik special bakul. Bakul rotan pun ok gak



He he he

pB said...


SALLY

pB selesai lipat kain , dia ambik bakul tu buat main. Last last , tido dalam tu

pB said...


DADDY Z

Memang sebab tu blog dia ramai peminat.

pB said...


AZWA

Kepala dan bahu jer yang muat.

pB said...


IRFA

Dia yg paling happy dapat adik. Celik mata jer , mesti nak cium Adam. Kalau Adam celik mata , dia mesti mengadap jer Adam tu.

pB said...


KAK WANI

Ado tiko tiko dio , jadi lagu tu.

pB said...


MAMA NAIM

Kalau dah budak budak , bakul pun boleh jadi tempat tidor

pB said...


HANIS

Betul apa yg Hanis kata tu ... Kalau tidur dalam bakul , terpaksalah akak angkat Nurin dengan bakul - bakul masuk bilik tidor

pB said...


RISANUR

Dia tak pernah tidur dalam bakul baby , sebab tulah jadik macam tu ....

pB said...


LYA

Kejab jer lenanya sebab lepas tu akak kena kejutkan dia masuk bilik tidur. Sambung tidur atas katil pulak

pB said...


POK MAE

Tok merajuk pun. Dio kalu merajuk , masuk bowoh mejo makae'.

pB said...


KAK MAH

Kat umah ni , tak ada kotak. Tapi rasanya kalau ada kotak , memang boleh geng dengan AIsyah lah

pB said...


K.O.G

Anak kak pB larrrr

pB said...


GEDEK

A ah ... Sib baik jarang jarang jer

pB said...


IMA

Budok budok kalau tidur memang napok sweet and innocent

pB said...


KAK ANIE

Masa tu Adam tidur. DIa tak ada kawan main. Tu yang last last tertidur sendirian macam tu

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...