1040












Semalam , Nurin dalam bakul kain.
Malam ni , Adam pulak









Dah besar dah hero mama ni


Dah nak start merangkak dah sekarang nie

Comments

achik said…
comelnya adam.. :)
Anonymous said…
comelnya adam..putih kulitnya...dah merangkak nnt tok cekak nok kutip pulak..

cm
kakcik said…
Budak2 - buat apa pun nampak sangat comel. :)
wahida said…
alololo...comelnya....nak cium sikit boleh?
Kakzakie said…
Dia nampak kakak dia semalam itulah dia pulak nak buat. Comel lah....:)
gedek! said…
Tikar tu... yang mahal kan?
Tie said…
Eh..eh..
Adam ke tu?

Cepatnya besar!

Rasa macam baru je keluar dari oven, ekekeke....

Teringat anak bujang Tie masa kecik dulu. Macam tulah rupanya, kekadang dalam besen, main segala sudip dan senduk, haha...
pB said…

TIE

Adam lah tu.. Dah 6 bulan dah. Tak sabar nak tengok dio duduk cHo'koH.

Lepas ni , Adam for sure akan jadi supo anok bujae Tie.
pB said…

GEDEK

Pakcik Gedek tak nampak Adam. Pakcik Gedek nampak tikar Srawak tu jer.


Pandai Pakcik Gedek nilai harga tikar tu.
pB said…

KAK ZAKIE

Kakak yg sulung tu ler yg boh dia dalam tu.
pB said…

WAHIDA

Nak cium , boleh. Nak gomol pun boleh. Yang tak boleh , tak boleh bawak balik umah jer




he he he
pB said…

KAK CIK

Tul tu Kak Cik.


Bila dah besar sikit , buat apa pun macam semuanya salah jer
pB said…

CHE MA

Tok sabar nok tunggu dia merangkak dan jalan...

Kurae sikit bro'na
pB said…

ACHIK

Tenkiu tenkiu. Nanti mama Adam jumpa Achik , mama belanja Achik makan eskrem
risanur said…
comey nye adam...putih gebu gitu...

Popular Posts