15 July, 2011

1041

Haaa aisssshhhhhhhhhhh


Malam malam jumaat mimpi aBear ada makwe ...
Makwe Indon lak tu ...
Comel lak tu


pB siap interbiu awek tu.

Nama : Aslaha.
Berkawan baru beberapa bulan.
Aslaha tu yang minta no hp aBear dulu.
Berkenalan masa aBear tolong dia (tolong apa dah tak ingat dah)

aBear dah hadiahkan gelang tangan dan belanja buat facial muka.

Yang syiok tu , pB eh interbiu dia dengan hati yang tenang je.
Alahaiiiiiiiiiii

Boleh tanya lagi tu , pernah ker aBear kiss dia
bUDAK tU cAKAP AbEAR tAK aDA bUAT bENDA bENDA tAK eLOK pADA dIA

Tanya aBear , sayang saper.
aBear kata sayang dua-dua .........

Sedar dari mimpi , terus peluk aBear erat-erat ...




aBear bangun , tanya : mimpi apa tadi ??
Cerita punya cerita


aBear cakap , dia dah agak dah .....

19 comments:

FaAtip said...

hehehee....kalau I bangun tidor, terus bad mood! Dulu pernah mimpi my hubby sembang2 dgn pompuan lain, dia pegang rambut pompuan tu, dalam mimpi tu, I baling botol mineral kat dia...hahahaaa

Ibu n Abah said...

hahaha..
mimpi yg sama pernah MENGHANTUI akak...
bangun pagi, nanesss....

DrSinga said...

AHAHAHAHAA!!!

Pb MESTI NAK GELANG TANGAN DAN FACIAL MUKA NI!!!!

(OPS.. CAPS LOCK..MALAS BETULKAN..)

pB said...


Dr Singa

Jangan lar gelak ...


Sampai lar dok teringat-ingat mimpi tu



Gelang tangan dah ada.


pB nak beg tangan COACH

pB said...


KAK MAH

Biasa kalau mimpi yang macam nie, pB tak pernah lah nangis.


Tapi mesti peluk dia kuat kuat dan dalam hati cakap "aBear ni pB punya sorang. NO SHARING SHARING"

pB said...


FATIP

Dalam mimpi pun dah brutal. Kalau real life , macam mana lah eks ....

Sally said...

adoilaaaaa...lawak aihhhhh..sib baik terjaga dari tido aBear memang ade sebelah, kalau dibuatnya aBear outstation maunye aBear kena balik hari ni jugakkk!!!

kucingorengemok said...

siap ada nama... detail betul mimpi

Daddy Ziyyad said...

Ni mimpi ke, bayangan? ekekekeke

tasekM said...

hehehe...

ngeri betul mimpi gitu eh...?



.

Yunus Badawi said...

minah Indon tu duduk kat mana?

MOKCIK AZWA said...

hadoi la hahahaha...

kelakar la PB nie..

mamanaim said...

mula2 nama dia lawak sungguh sammmmpai ending pun abear PB tambah lawak lagi.

HappyIrfa said...

aduhai..
kalakar kak pb ni..kalau sy mimpi camtu harus bad mood satu hari.
pdhal dia tak tahu apa pun.
ni siap peluk kuat2 lagi

Zareda Norman said...

jangan percaya pada mimpi tu

Kakzakie said...

Takut mimpi jadi kenyataan kan. Sekarang perempuan yg macam pB mimpikan itu semakin ramai dan daring!!....

MULAN said...

huwa haahahaa... sabor pb.. kita pon pernah jugak mimpi ala2 gitu..

OO said...

:))
mitok derah coach tuh...

risanur said...

mengerikan dan menyeramkan punye mimpi...huhu..tak bole bayangkan kalu ianya benar2 terjadi..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...