1042



























GAMBAR TERBARU
Gambar nie pB cilok dari blog adik aBear

So saper saper nak tengok lebih lebih
boleh pergi jelajah blog Shidah






http://mystorypic.blogspot.com/


Comments

Anonymous said…
Comel nyerr...geram nyerr...i like adam...-ip-
HappyIrfa said…
amboi..kemain lagi sejak dapat anak bujang ni :-) i LIKE
Ibu n Abah said…
pB...
SubhaNallah...
Comeinya....
Macam nak Finjam jerlah...
Hehehehehehe...
(nak buat ambil gambar raya...)
Shidah said…
Awat muka jd mcm tuuuu? Nak enteprem.. pas tu tutup lok
MOKCIK AZWA said…
Comelnya Adam!!!

Dia ikut rope PB la..yang pompuan follo rope abear hehehe...
bujal X said…
muka tuan punya blog apsal blur?he~~
pB said…

bujalX



Salam


Dah balik dari berkelana ker ??
Tuan blog sangat sangat pemalu orangnya.


He he he
pB said…

M.AZWA


Alhamdulillah. Kuasa Allah Yang Maha Esa ...

Ramai yang berpendapat sama dengan M.Azwa
pB said…

ACHIK


Kakak ipar mu kan seorang yang pemalu ...


hik hik hik
pB said…

IBU DAN ANAK


Alhamdulillah.

Nak pinjam , boleh.
Datang lah ambil
pB said…

IRFA


Dulu tak ada jurugambar profesional nie.
Sekarang dah ada.
Tu yang sakan bergambar tu
pB said…

ISKANDAR


Hik hik hik


Comel sebab aBah Adam handsome dan macho


Jangan geram lebih lebih nanti Nurin marah
~ yus ~ said…
Comelnya si kiecik tu berbaju merah...

geram tengok...

dah berapa bulan skrg ek pb?
tasekM said…
jelitanya yu kakkkkk..

:)


.
pB said…

YUS



Adam Faris sekarang dah 6 bulan lebih.

Comel macam pB ker comel macam aBear ?????
pB said…

TM>
Engko buat akak 'blushing' lar pagi pagi selasa nie
gedek! said…
muka kaver kaver ni yg tak puas hati, ni....
DrSinga said…
elllooo Adam Tembam!!
pB said…

DrSinga
Tapi tak leh lawan tembam pipi pB lagi
pB said…

Gedek
Masuk blog satu lagi. Yang tu tak kever pun
insan_marhaen said…
Kecil-kecil ditimang ibu. sudah besar ditimang gelombang!
gedek! said…
Ok... yang mana satu...?

(ada follwer kamu nama Abah Aman... kamu kenal dia personally?)
comelnya Adam cam anak omputih.
Arena said…
Babyadam itu sgt comey.. Peluk sikit..

Popular Posts