28 July, 2011

BANDUNG

Saper saper yang dah gie Bandung , sila angkat Keyboard .....


Hampa dok hotel ker apartment??

Kalau yang dok apartment , boleh tak bagi no telefon?
Kami nak pergi 15 orang ....


Kenderaan macam mana??

Agak - agak kalau 15 orang , patut sewa bas tu ...
kalau keter , mau 3 buah














Tapi bukan taun nie,
taun depan .....


Tolong yer

14 comments:

Zareda Norman said...

saya pernah pi tapi dok hotel sbb 4 org jer.. better PB amik home stay dan mini bas yg boleh masuk 15 org..

tapi seriusly lah.. pi ramai ramai mesti banyak kerenah nanti, nak shopping pun tak senang..hehehhe

ummu said...

pb cadang nak gi sana erk?
dengar cerita member2 pejabat saya ni, diorang suka ke sana murah2, tapi pernah kena sakit perut sebab air.

bujal X said...

saya layan mi bandung je la~~tu pun kat muar je~haha~~

Ibu n Abah said...

pB..
sajalah tu,,
orang suruh call tak call-call pun..
boleh akak cerita ceriti cerutu,...

zue said...

menarik tu...dgr citer dari opismate mmg brg sana murah sbb ada byk factory outlet kat sana.

kwm cuma dpt layan air bandung dgn mee bandung muar aje le...:)

HappyIrfa said...

hehe..sori
x penah sampai ke Bandung buk

hani@debumelukut said...

saya selalu ke Bandung. ada 'kaki' yg urus segala nya. kalau nak no hset 'kaki' tu boleh juga.Kita bayar kira package gitu..penginapan,kenderaan,lawatan dan shopping2 pun dia uruskan , siap bawa balik barang ke hotel dulu kalau dah byk sgt nyopping..dan yg penting waktu nak balik ke airport tu segala hal dia urus, kita tunggu check in saja...

gedek! said...

mungkin belog Sha as boleh membantu....

http://sha-as.blogspot.com/2011/07/jakarta-bandung-sweet-escape-5-kartika.html

~ez~ said...

alamak kak, xde contact number. sy google je senarai hotel @ apartment kt sana..

MOKCIK AZWA said...

Dah balik nanti kasi tau ya pengalaman PB hehehe..kami cadang nak gi tahun depan gak insyaAllah

insan_marhaen said...

IM suka makan mee bandung. Minum dengan air bandung. Tak jauh... depan taman jer..

MULAN said...

tak pernah pi 15 org... tapi mesti ada nya transport/hotel sbb kalo pakej travel ejen tu, mesti lah ada kan..

Uncle Lee said...

Telah berlabur tirai Syaaban menjelma pula Ramadhan.
Saya ucapkan moga berjaya menunaikan puasa dengan Jayanya.
My best regards.
Lee.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak FM bandung..heheheeh :p x pernah sampai lagi kak..air bandung dah minum dah..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...