1063

Lagi gambar makanan













pB ambil gambar ni dari blog adik ipar pB (yang berbaju kurung biru dan bertudung biru )

Comments

Daddy Ziyyad said…
Arrghhhhhh..tidakkkkk..

2 hari berturut turut layan gambar kambeng bakar!

ekekekekeke...lapoooooor :)
HappyIrfa said…
kamera mahal..lain sungguh ngan kamera cap hayam :-)
MOKCIK AZWA said…
Wah syioknya ada pesta kambing bakar...

Setuju banget ngan komen Irfa hehehe...
Biarlah rahsia said…
k.pb...sedapnyaaa...rugi tak pegi akikah ank k.pb...malang sekali kami take di klate masa tu...
Sally said…
Aduiiilaaaa..goyang iman nak diet cenggini!
hazila said…
Alahai kamben bako tu menggoda betul....
Hamizah said…
sedaknyo la..
xsabar nok blk rayo kg etek..uhuhu
kakcik said…
Bilalah agaknya tekak kakcik nak belajar menerima daging kambing! :)
Kakzakie said…
Mesti best bbq kawasan rumah luas. Huh... tak boleh tahan kakak tengok gambar last yang dah bubuh dlm pinggan tu...
MULAN said…
ohh so jeles dgn itu panggangan..
Pak Man laksam said…
Huiiiii.......sedap nyaaaaa!
Hari2 buka blog ada jer godaan yg menggoda niat baik akak nak diet..Tak yah diet lah.
ckLah said…
Gambar besar-besar...lambat upload. Tapi ckLah tunggu juga...hmmm, sedap!

:D
Zareda Norman said…
Hehehe mencabar jiwq raga ni. Family zar punbuat kambing bakar hari raya tu ... Perghhh....makan tk hengat

Tapi skrg dah kontrol semula makan. Bahaya kalau berterusan
gedek! said…
bau sampai sini, lah!

Popular Posts