1064

Banyak hari dah tak update blog.
Hari hari dok meronda blog kengkawan jer.
Ada yang pB tinggalkan komen.
Ada yang pB singgah sahaja .....


Tak banyak yang perubahan selepas bulan Ramadhan.
Rutin kembali seperti asal.
Berat badan tak turun turun lagi.
Muka makin bulat ...
Pp pun makin tinggi ...
Mata makin sepet....


Risau anak nak ambik PMR makin lama makin tension.
Bila terima result trial PMR , lagi naik runsingnya.
Doa untuk yang terbaik , itu yang terbagus..
Harap harap anak anak akan sedar sebelum terlambat.


Adam , sejak dua menjak ni , kulitnya menjadi sedikit sensitif.
Terutama dikawasan pipinya.
Bila gatal datang menyerang , habis disondolnya muka.
Kesian sungguh.
Susu sudah ditukar. Dari susu Enfalac ke susu Isomil.
Wah.. boleh tahan harga susu soya nie.
Tin kecil sudah mencecah RM32.
Doakan agar kulit Adam kembali seperti biasa.


Open house ?
Rasanya tahun ni , tak ada rancangan pun nak berOpen House.
Pintu rumah sentiasa terbuka untuk sesiapa sahaja yang nak berkunjung.
Kalau tak ada makanan berat-berat , kita makan aja makanan ringan-ringan.


Jab lagi nak keluar ...
Ada urusan di Shah Alam.
Nak ke BSN.
Nak ke Service Centre Panasonic.
Dan juga yang penting nak ke open house member di Meru.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

yang pasti , lepas semua itu , pB akan masuk semula ke pejabat.
Insyaallah.

Comments

HappyIrfa said…
haish..bila la ni gi beraya umah kakpb ni?banyak tahun dah plan x menjadi
Umm N said…
DA, acu tera bagi spirulina ko Adam jenama Kels, dia ada bentuk macam madu dan macam pastilles. Jenama ni Halal lagi suci dibuat oleh ore kelate. Ada di jual di worldwide tepi tesco tu, blok 4 tingkat 4. InsyaAllah..testimoni pada Kak Wani sediri..
shafarina said…
sabtu ni ke mana? jeng jeng jenggg
KAMATO said…
Jemput ke bangi
a kl citizen said…
ameen doa utk adam dan anak pB yang nak ambik PMR tu :)
Hamizah said…
samo nge bb kito..
nAaik gatal2 jugok kat muko cian dio..
MOKCIK AZWA said…
Ciannya Adam..semoga cepat bertemu penawarnya.
NzA said…
sy pn risau anak no 3 nk ambil PMR..rileks je dia, ibunya yg trover risau...hu...
Umm N said…
Da, try juga Moogoo product.
Klik http://www.moogoo.my/

- kak wani-

Popular Posts