27 September, 2011

1069

PMR just around the corner.

Nerves mengalahkan anak - anak yang nak exam.



"Ya Allah , berikanlah kejayaan kepada mereka berdua. Berikanlah kejayaan kepada semua anak-anak yang akan menduduki peperiksaan PMR, Berikanlah kejayaan setimpal dengan usaha mereka".



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Letih bila memikirkan hal-hal peperiksaan ini.
Stress sangat sangat.

9 comments:

bujal X said...

gudluck kepada anak akak~~

Ibu n Abah said...

pB..
Akak tahun ni 3/3 hadapi peksa besar... Lagi stress dari depa... Satu dah lepas.. Tinggal dua...
Yang depa pulak.. Punyalah rilex.. Toksah cerita...
Lama2 akak pun rilex.. Sebab keputusan periksa nanti bukan penentu rezeki depa.
Sebagai ibu kita hanya mamlu berdoa yang terbaik.
Nasihat ini dari kakak angkat akak yang punya 2 anak yang berjaya..

Daddy Ziyyad said...

Good luck buat anak pB..moga berjaya....

~terkenang..sayalah batch pertama yg ambil PMR, menggantikan SRP~

aNIe said...

PB..ibubapa yang anak2 akan menduduki peperiksaan memang akan lebih stress dari mereka...

Tapi Insyaallah mereka akan berjaya dgn cemerlang...sama2 kita doakan...

Uncle Lee said...

Hi PB, jangan tension, I'm sure they will exceed your expectations.
Your mom used to tension when you young, now your turn, ha ha.
Have a nice day.
Lee.

MOKCIK AZWA said...

PB, anak azwa pun ada sorang PMR this year..insyaAllah anak2 kita akan berjaya dunia dan akhirat..aminnn

risanur said...

gud luck pd anak2 kak pB..akak jgn la stress2...hope kak pB dapat beri semangat yg waja pd anak2 ye...

Yunus Badawi said...

Selamat berjaya kpd pelajar2 yg akan mengambil PMR terutama anak2 pB dan anak saya si Haizam tu.

DrSinga said...

aminnnnnnn...

cakap kat depa..
usaha.. tawakal...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...