1068

masih dalam mood raya , kan.
So , mood nak menulis ni , lemau lar sikit.
Kita tengok gambar jer lah , nyer ....



Gambor gambor diambil semasa sambutan raya di PEJABAT LAMA kat Shah Alam.
Do I miss them...??
Yez , very very much ....


But wat to do , hidup harus diteruskan












Comments

sue-ab said…
meriah nya...makanan tu byk sungguh..teliur pulok rasanya...
Sally said…
Dlm byk2 gmbr, yg nombor 6 yu yg paling memikat!!
Sinar Raudah said…
meriahnya makanan...


note: salam kenal, saya singgah dan follow sini same..jemput singgah di belog saya...
~ yus ~ said…
gambar ikan togel tinggal tulang tu suka pulak yus tengok..hihi
pB said…

~yus~

A ah. Gambar tu memang simbolik.
pB said…

Sinar Raudah

Salam kenal kembali. Terima kasih kerna sudi mampir ke sini.


Makanan memang banyak. Sampai dibekal-bekalkan bawa pulang.


Alhamdulillah , pB sudah pun menjenguk ke Sinar Raudah.
pB said…

SALLY

Dah tau dah. Mesti suka tengok Adam
pB said…

SUE

Seorang bawa satu atau dua jenis makanan. Staff ada 15 staff. Tu yang membanyakkan bekalan makanan tu ....

Popular Posts