12 October, 2011

1077

Apasal , orang lain , entry letak gambar , dapat komen berpuluh - puluh ???

pB ... sorang pun tak tinggal komen






sah pB bukan blogger yang femes



hu hu hu

12 comments:

HappyIrfa said...

SAMA LA KITA :-(

MOKCIK AZWA said...

Dapat dua tiga komen pun kira ok la..ada jugak kawan yang prihatin hehehe..

risanur said...

jgn la majuk kak pB...sy pun tak femes gak huhu..

jedi said...

sabau...nanti ada la...eheheh

mamasita said...

hehehe..oghang baca cumer kadang2 takreti nak tinggalkan tapak kaki..terbang masuk dan terbang keluar..pB kan kadang2 nampak feather jatuh sekali sekala..:D

aNIe said...

Hehehe...samalah kita...kita dah tak femes...

Arena said...

Orang selalu singgah cuma kekadang tak reti nsk kasi komen.. Takpe jangan compare2 dgn orang. Kita tulis sebab kita nak share something. Kalau org suka, org komen if not, kita tulis jelah. Tapi kalau tulis sbb mmg hrp org komen mmg akan frustla kan kalau org tak komen. Org suka komen mender2 yg sensasi kot. Hahah

MULAN said...

jgn la camtu...

oren said...

kak, saya selalu dtg, tapi selalu tak tau nk komen apa..just tgk, baca n leave the page..

btw, blog nih kan tulisan kenangan kita di masa depan..pd sayalah, kalo komen kurang, not a big matter..lainlah kalo nak ligan high rank comment, dan nak femes..hihihi...

DrSinga said...

YEAYYYYY !!
virus dah mati !!!!!

Kunang-Kunang said...

Ada orang kata, dengan ramainya follower pada blog dan banyaknya orang komen N3 kita, bimbang takut kita jadi riak tanpa sedar sebab dah femes.

Jadi tak aperlah kalau blog kita pengunjungnya sederhana saja.

Anonymous said...

I like blog hopping..tapi tak suka tinggal jejak..kekadang yg blog femes ni selalunya depa buat unrealistic stories..such as kaum lelaki featuring themselves as a very obedient husband ..but in reality they are not..likewise to the women..so jgn putus asa..blog ni utk meluahkan perasaan so u can write whatever u want..tak kisah ler ramai org comment ke tidak..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...