1079

Saper tengok ending cerita nie ....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


pB tak tengok sebab attend kenduri kawin kat Shah Alam Convention Centre.

Cu citer , cu citer ..........

Comments

MULAN said…
tak ikot...
pB said…

Mulan
Apasal tak ikut ??????????
oren said…
ending tu macam tak best..mcm smeua benda jd dlm episod last tu..

si solah n seri kena hukum rejam (konon ada affair sbb depa kena tangkap dlm umah Solah, pdhal masa tu Seri lari lepas kena belasah ngan ustat sauki)..berdarah..citra yg dtg, sempat selamatkan depa n lari g KL

mak tua (mak solah) kena belasah plak ngan ustat sauki, sbb ustat dpt tau, mak solah yg lepaskan diaorg..huhuhu..jahat betui ustat sauki nih..

last, ustat suki kena tangkap plak, sebab tgh ngurut si suraya (neelofa) yg dtg menggoda kat umah ustat..terkedu ustat tu bila tgk ramai org kat uamh dia..

tak best sungguh ending dia..harap ada 2nd part of tahajud cinta..sebab nak tau, apa jadi pd solah n seri..apa jadi pd perkampungan tu? mana bini2 ustat tu bawak diri..haih..byk benda nak tgk...
aNIe said…
PB...ending dia memang mcm tak best..macam kata Oren.. sebab yg macam tak selesai..tapi mengikut kata Erma Fatima dalam twitter dia ...memang dia takkan buat Tahajjud Cinta ke 2...sebab dia nak org memikirkan kesudahan cerita tu...
MOKCIK AZWA said…
Tak suka ending macam ni..macam ending citer mantera anjasmoro ker aper tu.. banyak benda kita kena fikir, patutnya tak payah buang masa fikirkan ending citer drama ni. Sepatutnya pengarah bagi ending yang mantap supaya penonton rasa puas hati bersusah payah mengikuti citer tu dari mula hingga akhir..
NM02 said…
tak penah layan la pulok
~ yus ~ said…
tak pernah follow citer ni, tp masa ending hari tu ada tgk beberapa minit...

kak!! Comel sungguh si kecik akak tu dalam gambar header tu..geram tengok!
Kakzakie said…
Kakak ada tengok cerita ini. Endingnya si ustaz besar kepala tu kena tangkap ketika dok berdua-duaan dgn anak dara yg tak mahu ikut cara hidup di sana. Endingnya suruh kita fikir yg dia pun akan kena rejam macam anak lelaki dia dgn isteri ke 4nya. Tapi kakak buat andaian sendirilah..
pB said…

KAK ZAKIE
Kita suka buat andaian sendiri kalau cerita tu tak ada ending. Harap harap cerita Sofiyya nie ada penamat yang solid
pB said…

~YUS~
Kak pB terjebak yang sebenarnya ....


Makin besar , makin lasak sekarang nie ....
pB said…

NMO2
Ramai gak yang tak layan citer ni , uper uper nyer
pB said…

M.AZWA
Patutnya selesai cerita , hati kita senang. Ini tak , makin stress lakkkk ...



Hu hu hu
Kunang-Kunang said…
pB,

Agak tak tengok langsung. Cuma tengok masa diiklankan saja.
pB said…

KAK ANIE
Stress , stress , stress


Tak perlah akak , kita bg happy ending jer pada Solah dan Seri
pB said…

OREN
Potong 14 jer Ustaz tu... he he he
DrSinga said…
sungguh geli dengan senaman ostad Sauki ituuuuu
DrSinga said…
This comment has been removed by the author.
HappyIrfa said…
x tengok :-(
cupcakekasih said…
dari mula lagi tak suka cerita macam ni, maksudnya tema cerita berlandaskan keagamaan tapi lebih kepada mahu menyingkap keburukan. Banyak lagi kisah orang jahil, kisah murtad, kisah org kaki arak dan kaki segala macam maksiat tu...angkatlah, ungkaplah, dan tebarkanlah di kaca televisyen tu dengan menyelitkan segala macam bentuk kesembuhan jiwa yang boleh melembutkan hati yang keras dan keimanan yang semakin hilang. Islam sudah teruk difitnah dan diganyang jadi kita tak perlu sebuah lagi karya seni yang dangkal begini (bukan seni pun) untuk menambah kedukaan dalam jiwa insan beriman dan bertakwa. Saya benci dan sakit hati. Kita perlu sebar unsur kasih sayang dan kelembutan yang ada dalam ISlam...garaplah dengan penuh kecintaan dan binalah watak watak yang sungguh menyentuh jiwa sehingga membuatkan orang yang sudah jauh kesimpang pun mahu kembali sujud ke hadrat Illahi...memohon keampunan. I love Allah, Love Nabi Muhammad SAW and Love Islam. Nabi Muhammad akan terus membela kita, menyelamatkan kita....akan terus memohon Allah merahmati umatnya...ummati...ummati...!

Popular Posts