1095

Yesterday , for the first time , drove dari Puchong terus ke MuaR@Tanjung Agas@ Rumah adik pB.
Tak pernah - pernah lagi ni , drive jauh - jauh begitu ....

Jalan sesak dari Bangi hingga ke Seremban.
Selepas Hentian Air Keroh jalan dah clear.
Tapi hujan.

Drive sambil makan angin.
Tak lepas dari 100km/jam pun.



aBear ada hal semalam , tak boleh ikut sama.
Tengah hari tadi , baru dia sampai (naik bas).



Now , tengah dok fikir fikir nak keluar dinner.
Selain Sabak Aur , mana tempat yang best ....





Cadangan please

Comments

Kak Azzah said…
dah uba pergi makan di restoran Herba Nasuha di Pagoh?
@xiiinam said…
Salam Maal Hijrah.
~ yus ~ said…
mee bandung muor kak....

erk tempat yus nak cakap tak tahu lak, biasa pergi cik abang bawak, tak ingat nama kedai deh...hahaha
kasihibu said…
kalau cuti memang macma tu lah keadaan jalan kan, asyiklah beratur panjang, sangat bosan
sya pernah terlena masa memandu, sangat bahaya kan sebab dah bosan menunggu q
last last parking dulu, tidur hilangkan ngantuk
Ibu n Abah said…
Akak pun dahlama tak bawak kereta jauh2 sendiri...
Penat jugakkan?
Tp jika bawa relax2... Okay jer..
DrSinga said…
sabak aur... boleh laa... ada yang best... ada yang harap ramai je orang makan... tapi tak best...

Popular Posts