1097

What Women And Men See In Colors






entry bawah tak ada orang berani nak komen

Comments

Ibu n Abah said…
pB..
Pompuan mmg teliti orgnya...
Dah diberikan naluri begitu...
Cammana?
Daddy Ziyyad said…
org lelaki memang simple, tetapi jitu.

~hahaha
Ummi said…
women = too complicated

men = simple :)
aNIe said…
Sebab tu lah pompuan kadang sukar untuk membuat pilihan...sebab diorang rambang mata...smuanya cantik dimata mereka...hehehe
DrSinga said…
saya suka kaler bubblegum
zino said…
orang lelaki senang je nak buat pilihan... rembat je hehe
Rai said…
nice! tapi my husband lebih detail dari itu..erghh..tension je borak pasal warna dengan org grafik.. dia tengok warna lain dari org lain.. hahaha..
Umm N said…
women tend to "match and fit" almost everything they have from head to toe..lonim kak wani cuba "rembat dan fit" ..buleh jugok!!! life is less complicated that way!
Zareda Norman said…
perempuan dgn lealaki memang jauh berbza.. itulah uniknya.. kalau sama jer tak dapatlah saling melengkapi..
Dinas Aldi said…
Venus & Mars, gitu la..
e.l.i.s.s.m.i.e said…
kompleks perempuan itu :P

Popular Posts