30 November, 2011

1097

What Women And Men See In Colors






entry bawah tak ada orang berani nak komen

11 comments:

Ibu n Abah said...

pB..
Pompuan mmg teliti orgnya...
Dah diberikan naluri begitu...
Cammana?

Daddy Ziyyad said...

org lelaki memang simple, tetapi jitu.

~hahaha

Ummi said...

women = too complicated

men = simple :)

aNIe said...

Sebab tu lah pompuan kadang sukar untuk membuat pilihan...sebab diorang rambang mata...smuanya cantik dimata mereka...hehehe

DrSinga said...

saya suka kaler bubblegum

zino said...

orang lelaki senang je nak buat pilihan... rembat je hehe

Rai said...

nice! tapi my husband lebih detail dari itu..erghh..tension je borak pasal warna dengan org grafik.. dia tengok warna lain dari org lain.. hahaha..

Umm N said...

women tend to "match and fit" almost everything they have from head to toe..lonim kak wani cuba "rembat dan fit" ..buleh jugok!!! life is less complicated that way!

Zareda Norman said...

perempuan dgn lealaki memang jauh berbza.. itulah uniknya.. kalau sama jer tak dapatlah saling melengkapi..

Dinas Aldi said...

Venus & Mars, gitu la..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kompleks perempuan itu :P

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...