1140

Sekarang , kalau jumaat tengah hari , harus ke PutraJaya.
Tapi bukan ke Alamanda.

Tapi ke Prensit 16.
Jom belajar berenang ...
Wanita sahaja.
Dari jam 1 hingga jam 2 petang.



gambar kat atas tu pB ambil dari blog http://disa-helenea.blogspot.com/2011/05/aktiviti-hari-minggu.html

Comments

Irfa said…
yg kena bayar rm2 tu ko?
tapi kena ada pakaian renang kan?
pB said…
Memae keno paka baju berenae'.

Kak pB bayar rm20 untuk satu jae lebih (kelah berenae' tu)
Daddy Ziyyad said…
Oooooo..ada kelas berenang utk wanita di sini..
kakcik said…
Seronoknya berenang dan bermain air. :)
Nazayiena said…
x pernah lg pegi kolam renang di Presint 16 nie...
naniasda said…
One way utk jago berat badae xse bui naik..baguh pB :)
Zareda Norman said…
Zar dan pinut dulu pun belajar swim kat sini tapi kami pi weekend. Zar dah stop sbb tak tahan tinted... Hehehe tapi skrg swim malam.
Arena said…
Kak PB

Saya pergi kelas gitu last year kot. Tapi dekat komplek akuatik Bukit Jalil. Tak ingat berapa kali bayar. Hari Jumaat jugak. Kalau weekend payah sikit sebab ada komitmen lain kan. Habisla saya belajar, boleh la swim katun-katun hehehe. Go kak PB go! Jangan sekerat jalan tau, habiskannn. Rugi nanti.
ibundo said…
salam pb. Dah lamaaaaa kakpah tak pegi swimming..
insan_marhaen said…
Nabi pun galakkan kita berenang. Satu senaman yang lengkap.

Err... IM tak pandai berenang walaupun membesar di tepi lombong dan sungai!
m.u.l.a.n said…
rasa nk join je tp jauh... kita pon x reti swim...
maklang said…
best arr berenang di kolam..maklang berenang kat pantai ari ni letih lesu!
MOKCIK AZWA said…
harus la tinted kalau berenang waktu tengahari gitu kan hehehe..anak2 azwa pun dok mengendeng ajak gi blajar swimming kat presint 16 tu..
Eliss Mie said…
syoknya belajar berenang. kat uitm ada tapi malu nak join.hahahaha

Popular Posts