02 May, 2012

WALLPAPER CANTIK

As salam


Ada sesiapa yang berminat nak pasang wall paper kat umah ??
pB ada dua roll wall paper yang pB nak let go.

Wall paper tu pB beli kat Korea WallPaper di Puchong.
Kedainya sebelah IOI Mall Shopping Centre.

Dua corak tu , boleh datang ke kedai dengan pB dan pilih sendiri mana yang berkenan di hati.
Harga masa pB beli ialah RM267 untuk satu roll.
Sekarang pB nak let go dengan harga RM250.

Kat bawah ni , beberapa contoh corak yang ada .
Banyak lagi corak yang lawa - lawa.
Yang pasti , kalau tengok sendiri , mesti sawan ....











Kalau ada geng-geng yang berminat, boleh hubungi pB di talian 013 313XXXX

11 comments:

kakcik said...

Gambar pokok dan pasu itu cantik. :)

aNIe said...

pb... 'allpaper yang last tu cantik...tapi akak tak minat sgt guna 'allpaper

Rai said...

cantiknya...yang pompuan duk tepi tingkap tu dapat sekali package dengan wallpaper ke pB.. hehehe...

Zareda Norman said...

Mmg sdg cari wall paper.. Siap pasang sekali ke harga tu

Kakzakie said...

Kakak di JB jauhlah pB... tapi meamng cantik wallpaper tu.

Irfa said...

lawanya..

Anonymous said...

Hi, I am shemala. u ada lagi offer ini ke, i am interested.

iena(kemiey) said...

Sis...wallpaper tu da letgo blom?
Saye tgh mncri wpaper n....tq

iena(kemiey) said...

Sis...wallpaper tu da letgo blom?
Saye tgh mncri wpaper n....tq

iena(kemiey) said...

Sis...wallpaper tu da letgo blom?
Saye tgh mncri wpaper n....tq

iena(kemiey) said...

Sis...wallpaper tu da letgo blom?
Saye tgh mncri wpaper n....tq

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...