17 May, 2012

1150

Semalam , aBear gie Kuantan.
Tadik call , dah underware balik ke KL.
Semoga selamat sampai ....


Sekarang malam-malam , lepas tonton berita TV9, terus tukar TV8.
Sangkut dengan cerita "SECRET GARDEN".
Punyalah seronok , 1 jam rasa macam 30 minit.


Nampak sangat , pB ni tak hargai masa.
Habiskan masa dengan benda tak berfaedah.


Tapi benda yang tak berfaedah ni lah yang seronok.
Adoiii larrrrr ......













bila lar nak sambung semula cerita Bandung nie ??????

11 comments:

Rai said...

hahaha..on the way eh underware tu.. kejip kejip mata saya baca dua tiga kali..

~ yus ~ said...

citer korea ke tu? mcm pernah tertengok sekali dua je kot....

KhaiRin : anies said...

layan korea ye

pizli said...

Layan je.. Sekali sekala takpe..

~::Chenta::~ said...

Chenta pun ..
^___~

m.u.l.a.n said...

citer korea memang best.. hehehee... tapi takde lah tunggu tak gerak2 depan tv..

Daddy Ziyyad said...

ahahaha..memang betul, manusia memang selalu terlupa dan leka dengan nikmat kelapangan masa, termasuklah saya!

Ummi said...

underware???? leh gelak besar ni pb :)


ummi ada semua episode cerita ni? nak ke? tak yah tunggu depan tv dah, bila senang je tengok :)

ummi layan korea kat channel 393 :) berhantu channel tu

Bapak said...

on the way ker underware? layan je la pB..heheheh...

MOKCIK AZWA said...

Mokcik jugak..hehehe..hehehe ni mesti sengaja kasi silap ejaan nie hehehe..

Irfa said...

underware?
saja je buat ayat ni .hehe

samalah..skrg layan miss ajumma..huhu
sampai nanges bila part sedih

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...