11 May, 2012

LUPA .....

Semalam , siap pesan kat member yang first time hari ni nak masuk kelas berenang.


"akak , jangan lupa bawak towel nyer"
.
.
.
.
.
.
.



Ambik engkou , sekali pB yang lupaaaaa.



Dah satu hal pulak , terkocoh kocoh balik umah tadik.
Ambik kain tuala .
Sib baik , perjalanan dari pej ke umah ambil masa 15~20 minit sahaja.


14 comments:

pizli said...

Hahaha, nasib baik rumah dekat hehe..

kasihibu said...

kadang gitulah ,kita peringat orang, kita pulak yg terlupa jadinya

KhaiRin : anies said...

tuala x pe kak, kalu baju utk tukar x bw? hehe

kakcik said...

Takde tula, lap ajelah dengan apa yang ada. :)

Irfa said...

siap kelik ambik tu.bakpo tak beli baru jer?
tapi tuala baru mesti tak best kan
tak telap air

cheqna said...

sedap tu oyak kokre...kaba2 kito tok kaba..kikikiki
nasib baik dekat..kalu jauh...kimsalam =)

pB said...

Yup yup
dalam masa 20 minit dah sampai umah.

pB said...

Nak ketawa pun ada
Nak nangis pun ada gak ...


hu hu hu

pB said...

masalahnya semua basah
cam ner nak lap

hu huhuhu

pB said...

tak dok kedai hok dekat2 dekat.
tok munosaboh pulok nok singgoh alamanda

pB said...

tular pasal

lengkali tok leh buat lagu tu

hi hi hi

pB said...

baju tak kesah sebab boleh pakai baju yang sedia ada.
Tuala tak ada..susah wohhhh

m.u.l.a.n said...

duduk bawah kipas angin je.. kejap je kering.. heheh, pernah buat..

ckLah @xiiinam said...

Selamat berenang....kalau ada hujan petir, cepat cepat naik tau. :-)

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...