LUPA .....

Semalam , siap pesan kat member yang first time hari ni nak masuk kelas berenang.


"akak , jangan lupa bawak towel nyer"
.
.
.
.
.
.
.



Ambik engkou , sekali pB yang lupaaaaa.



Dah satu hal pulak , terkocoh kocoh balik umah tadik.
Ambik kain tuala .
Sib baik , perjalanan dari pej ke umah ambil masa 15~20 minit sahaja.


Comments

pizli said…
Hahaha, nasib baik rumah dekat hehe..
kasihibu said…
kadang gitulah ,kita peringat orang, kita pulak yg terlupa jadinya
KhaiRin : anies said…
tuala x pe kak, kalu baju utk tukar x bw? hehe
kakcik said…
Takde tula, lap ajelah dengan apa yang ada. :)
Irfa said…
siap kelik ambik tu.bakpo tak beli baru jer?
tapi tuala baru mesti tak best kan
tak telap air
cheqna said…
sedap tu oyak kokre...kaba2 kito tok kaba..kikikiki
nasib baik dekat..kalu jauh...kimsalam =)
pB said…
Yup yup
dalam masa 20 minit dah sampai umah.
pB said…
Nak ketawa pun ada
Nak nangis pun ada gak ...


hu hu hu
pB said…
masalahnya semua basah
cam ner nak lap

hu huhuhu
pB said…
tak dok kedai hok dekat2 dekat.
tok munosaboh pulok nok singgoh alamanda
pB said…
tular pasal

lengkali tok leh buat lagu tu

hi hi hi
pB said…
baju tak kesah sebab boleh pakai baju yang sedia ada.
Tuala tak ada..susah wohhhh
m.u.l.a.n said…
duduk bawah kipas angin je.. kejap je kering.. heheh, pernah buat..
ckLah @xiiinam said…
Selamat berenang....kalau ada hujan petir, cepat cepat naik tau. :-)

Popular Posts