18 June, 2012

1158

Esok ada temujanji d Hospital Putrajaya jam 830 pagi. Kena g awal awal kalau nak dpt parking dekat dekat. Sekali ingat , malas betul lah. Dah lar parking payah, menunggu nak jumpa doktor pun satu hal. Harap ini kali terakhir pB ke sana. No more follow up selepas ini.

Yg pasti malam ni kena charge handphone punya bateri penuh penuh. Main game sambil menunggu.  

Kalau area menunggu ada free wifi ....lagi happening.

9 comments:

pizli said...

Heheh, masa wife mengandung anak bongsu ni hari tu sampai sana pukul 8.30 pun dah takde parking dan kena tunggu sampai pukul 12 baru dapat jumpa doktor. Benda-benda macam tu yang buat malas.

Maiyah said...

salam..
mmg tension parkir xde ni

Zareda Norman said...

Putrajaya hospital memang busy sokmo.. Sbb tu zar suka ke hukm. Ramai tapi oklah pantas juga

kakcik said...

Semoga semuanya baik2 saja.

kalau takde free wifi, kakcik selalunya main game je. :)

Eliss Mie said...

ada follow up gapo? ketinggalan keretapi :P hari tu nak ckp gapo eh? hang pulak sms hari tu :p

Rai said...

semoga dipermudahkan urusan kak pB..

kasihibu said...

betul tu, bila bosan gila game di h.phone gayanya

Daddy Ziyyad said...

Macam mana appoinment kat spital hari ni? Ada wifi ke? :-)

Dinas Aldi said...

Harapnya appointment tu berjalan lancar & takda apa2 komplikasi. Semoga pB dilindungi Allah SWT selalu.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...