02 August, 2012

1179

Kelmarin , while driving , while dengar radio. Radio HotFM.
Mendengar celoteh 3 orang DJ yang sangat sangat terkenal sekarang ini.

Then , they announce , ada satu game @ peraduan , di mana kalau menang , pemenang akan dapat wang tunai (lupa lak jumlah wang tersebut) dan juga dapat bersahur dengan DJ DJ Radio HotFM.

Terlintas di hati pB  ...

"Apa yang special sangat mereka ni , sampai nak bersahur-sahur dengan mereka".
"Kalau pB lah , pB tak mau bersahur dengan mereka ....."

pB nak bersahur dengan












Tapi apa kan daya ....
pB masih berada di Selangor pada tarikh ini ....

18 comments:

kucingorengemok said...

waaaa, best tu kalau dapat join (yang kat gambar, bukan yang kat radio)

pizli said...

wang tunai nak, bersahur taknak.

eLL said...

masha allah. nak sahur gak ngan KDYMM sultan Muhammad V jugak...

kasihibu said...

mesti ramai yang ambil peluang nanti kan
bukan selalu bersahur bersama sultan

naniasda said...

Ari tu 'Walk With Me' now 'Qiam With Me'...gapo-gapo pun Sultan kito hok the best yo dok pb? Nati maghoh pulok rakyat negri lain hehe..

Kakzakie said...

Tawadhuk betul kan sultan Muhamad V ini. Seumur hidup kakak baru ini jumpa. Tak tertanding. Beruntunglah rakyat Kelantan.

LidiaSuraya said...

untung rakyat kelantan di kelantan.... hope amik peluang keemasan ini kan?

Ibu n Abah said...

Akak nakkkkkkkkkkk sahur dengan Tuanku...

Irfa said...

HEHE :)
YG NI BARU ADA KELASSSSSSSSS

nurazzah8 said...

wahhh..bagus tu pB kalau dapat bersahur dgn Tuanku ...

m.u.l.a.n said...

isshh.. baik la sahur dgn kelorga... hehehe..

ckLah @xiiinam said...

Taknaklah oranh ambik gambar ckLah masa bersahur. Hehe (perasan)

insan marhaen said...

masing-masing punya pandangan.

Tapi IM lebih aula bersahur dengan ibu_suri yang memerlukan IM untuk sediakan makanannya...

Anonymous said...

pb... ma dah kesempatan jumpa dgn Sultan Muhammad V dan Tg Mahkota di majlis perkahwinan...MasyaAllah sangat menyejukkan jiwa kerana sangat humble senyum je....masa merenjis Tuanku tabur-tabur pastu terus turun tanpa salam agaknya sbb tak nak salam dengan pengantin perempuan so dia tak salam kedua-duanya...kat toilet pun asri terkejut bila tuanku tegur dlm toilet....biasaje masuk toilet sama je takde la bodyguard kosongkan dulu toilet hotel utk bagi laluan kat tuanku...siap bertegur sapa lagi dlm toilet...bodyguard duk kat luar je...bangga kan jadi anok kelate

cm

KakNi (CikNi Ahni) said...

PB, nak sahur dgn DJ tu dpt lar glemer sekejap...

aNIe said...

Salam PB...peminat2 tegar mereka mestilah nak...hehehe

Pok Li said...

wow terpana

qasehraihan said...

uit uit..ensem tu..hehe
mksih visit kita
kita dh bls folo..mksih

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...