1187

Tengok gambar jer lah nyer ....


 Ini gambar selepas solat raya .
Lewat sessi fotography ni sebab Adam dan Auni tidur.
Kena tunggu budak-budak ni bangun , baru boleh bergambor.
Ini family aBear.
 Tahun ni , kaler kelabu.
Kain kain dibeli semasa bercuti ke Bandung pada bulan Mac 2012.
 Ini gambar belah pB pulak.
Yang baju kuning tu adik pB.
Gambor ni diambil semasa nak keluar makan kenduri di Balakong.
 Happy 2gether-gether



Besar dah Adam ....

Comments

Irfa said…
bestnya gambar family mcm ni
kami gak payoh nak ambik gambar lagu ni
x sporting blako
huhu

ensem adam
Anonymous said…
Yang paling hensum skali for sure adik ADAM...i like 10x n yg paling romantik skali for sure MAMA n PAPA dia masa pose bebas..
:-)) -ip-
pB said…
Semoga Adam akan handsome sampai ke tua ...
pB said…
Ini kiro acara WAJIB.
Walaupun tok cukup korum , mesti ambik jugok gambar ramai-ramai nie.
mama ju, said…
Salam saejhtera pB

Wah, gambar ramai2 waktu raya memang wajibkan?

Semua org puji Adam, memang dia cute sgtlah.
aNIe said…
Salam PB...selamat hari raya...comelnya Adam... dah besar dah dia... makin ensem...
MystoryPic said…
tgk keluarga abea tu semu sais S tiba2 scroll down...... tgk keluarga belah bawah tuh ada sore sais XL... hehehe, jgn mara yeh tuan tanah...

Adam tuh comey nok kata PAKISTAN putih melepok... NEPAL kot tuh
amboi PB ambik gambar siap lentok2 lagik dengan abear ye.... hahahah
m.u.l.a.n said…
besor dah adam tu... suka tengok, meriahnya foto2 raya..
Biarlah rahsia said…
Alhamdulillah...ada rezeki juga jumpa k.pb raya baru ni...
Kakzakie said…
Kakak kalau tengok gambar kan pB mesti cepat tangkap pada anak-anak comel. So dalam banyak gambar serba meriah tu gambar Adam yg last juga yg memikat mata kakak.. comel kan:)
ummu said…
Assalamualaikum Kak pB
wah meriahnya sambutan syawal kakak
happy gather-gather gitu.
bila lagi kan kak kita nak berkumpul dengan family besar kita?
Adam dah besar, comelnya dia.
LYAfrina said…
wah..meriah sgt!
keluarga besar..semuanya sporting..

salam aidilfitri
maaf zahir & batin
en_me said…
meriahnyerr kanns.. ehhee
Fadzli Amir said…
Salam...selamat hari raya...bestkan ramai famili...

Popular Posts