06 September, 2012

1188

Dah jadi macam photo album la pulak blog pB sekarang.
Asyik gambor jer ..........

Tuan tanah tak ada ilham nak buat entry ...
















Gambar ni diambil pada isnin lepas.
Adik ipar pB belanjaaaaaa waaaa cakkkaaaaa luuuuuuu ....

Sedap gak , ala ala Tutti Frutti jugak lah.
Kebetulan kedai kat Bangi bagi 30% , so oklah untuk kami berenam

Gambor ni semua pB ciplak dari fesbuk adik ipar pB ..
Sorry Achik .... tak minta permission pun ....

9 comments:

atty's said...

lom pernah lagi terai.
tutti frutti pun ada ler 2 kali kot..

Irfa said...

yg tahi lalat tu lawa lah ;)
manis je

kak pb,kat sacc mall ada apa?

mama ju, said...

Salam sejahtera pB

Beronok2...
Gambar pun dah menjelaskan segalanya. Blog mama memang konfem blog gambar, utk kenangan sendiri dan keluarga.

Yunus Badawi said...

Belum nampak lagi kedai ni sekitar kawasan saya ni ... huhuhu

ckLah @xiiinam said...

Gambar comey....tak apo deh!

:-)

makchaq said...

update ngan gambar pun best.. makchaq suka tengok..

makan2 kalau orang belanja memang 2 kali bestnya kan...

MystoryPic said...

yg tahi lalat tuh available... boleh la nok booking jadi adik ipar ko... anak sedara ko... ngeh ngeh ngeh.... boleh la tanya tuan tanah

KakNi (CikNi Ahni) said...

amboi kemain seriyes mak dia dok suap kat anak tu... hahahah...

Fadzli Amir said...

Same la kita...bulan2 raya ni macam malas sikit nak tulis entry...masukkan gambar la jawabnya....
ok per, gambar2 pun cantik2...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...