25 September, 2012

ALHAMDULILLAH

Alhamdulillah , gaji dah masuk dah ....
Jenuh tunggu ....


Belum ambik tunai , dah start bayar hutang ...
Hu hu hu

13 comments:

pizli said...

Biasalah tu :D

Maiyah said...

hehe.. mmg settle tu dlu ar.. bil itu bil ini.. sabau je la

~::Chenta::~ said...

Chenta dah abis wet gaji!!

(_ _)
T__T

Ibu n Abah said...

hehehehehe...
akak pun legaaaa....
-walhal tak kerja tu.... kikikiki

mamawana said...

samaler kita... pay online bills yg utama. sok2 baru cash out baki huhuhu

Neeza Shahril said...

elok macam tu Kak Da.. Settle kan hutang dulu. Pastu simpan sikit. Dah ada balance baru belanja. Baru lah kita tak belanja lebih had. Dok gitu kakok? ;)

cheqna said...

hahahaha
biasa le tu....
settle pape hutang setiap bulan..n baru leh berbelanja sesuka hatiku...=)

Irfa said...

24hb dah masuk..tsfer sana sini dan sinun tggl duit makan je ;)

Bola Jozz said...

hi, I'm from ACEH.. salam kenal :D
Happy blogwalking :)

m.u.l.a.n said...

biasa tu.. senang settle hutang dulu kan..

DrSam said...

tumpang gembira sebab dapat gaji. tumpang simpati sebab gaji cepat habis bayar ceti.

MystoryPic said...

sama la kitaaa..... belum g bank dah abis separuh gaji.... bayar utang semua on line je

Kakzakie said...

Kakak semalam cuti hari ini baru nak bank-in semuanya utk company. Mesti ada yg masam muka tapi tak boleh nak buat apa. Dua hari lagi baru dapatlah..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...