15 January, 2013

Miss You

Banyak hari dah tak update blog nie.
Bukan tak ada idea.
Berlambak lambak cerita nak diceritakan.
Tapi tu lah , mood sejak dua menjak ni asyik ke gunung jer.

Mood spoil sebab nak upload gambar problem.
Tak tahu kenapa , bila tekan icon 'insert picture' tu , pop up yang selalunya keluar tak keluar.
Susah nak upload gambar sebab tak ada pautan ke 'komputer'.

20 comments:

Irfa said...

blog demam kot :)

Kakcik Nur said...

pB kena guna format HTML untuk muatnaik gambar. :)

makchaq said...

Makchaq buat macam kakcik cakap tu..

zino said...

dah ramai yg kena ni.. katanya dah penuh,, saya sendiri pun terkena..

shafarina said...

guna chrome

MOKCIK AZWA said...

azwa belum terkena lagi problem camni..yg problemnya, nak komen tak boleh sebab tang word verification tu tak kluar imejnya. mujur di blog azwa dulu PB yg pinpointkan..so dah remove word verification tu..

m.u.l.a.n said...

kalo kat ipad/iphone kena add apps blogger baru boleh.. tapi satu foto je senang masuk..

~adeQ~ said...

huhuhu...busy tak sempat update selalu....rindu gak ngan cerita kawan2 alam maya ni...=)

azieazah said...

Blogspot ni memang macam-macam karenah. Kena la kita sebagai blogger ni bersabar.

Nazayiena Ayiena said...

Problem yg mcm nielah membantutkan kerajinan kita nak update blog....

pB said...


Nazayiena
Betul tu ...

pB said...


azieazahTension gak kadang kadang. Tapi kenalah sabar banyak banyak

pB said...


adeQ: Ada orang salah erti perkataan miss you tu. Susah tul.

Akak pun rindu pada adeQ. Jom , jumpa. Putrajaya dengan Cyberjaya , bukan jauh mana pun.

pB said...


m.u.l.a.n:Kita jenis suka letak gambar. Kalau tak letak gambar, rasa kurang menarik.

he he he

pB said...


AZWA: Tapi masih ada lagi blogger yang tak hilangkan 'word verification'. Itu pun salah satu sebab malas nak tinggalkan komen.

pB said...


INA BANGI: Nnt akak cuba. Terima kasih dik.

pB said...


ZINO: Ini bukan kes memory penuh. Tapi tang layout nak masuk gambar tu ....

pB said...


makchaq: pB kena follow cara tu jugak lar

pB said...


Kak Chik Nur: Thanx akak...

pB said...


Irfa: Ini bukae setakak blog hok demae. Tuan dio pun dok batuk kong-kong . Sakit dado dado nie.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...