SAKIT MENTAL KE?

 
 
 
Adus
Adus
Adus
 
 
 
Ada yang Terkenaaaaaaaaaaa ker ???? 

Comments

abes tu, yg up pic x senonoh tu...x skt mental???
Ramai yg buat camni,huhuhu......

Jom join bloglist Nurul.
naniasda said…
Beghak nih...td br amik gambar makanae di kopitiam. Amik gambar makanae sakit mental, hok duk huhahuha ngarut duk komen pasal pru 13 br ni tu sakit gapo lah pulok..hehe
Rumah Kuning said…
Jgn percaya. hehehe
Ibu n Abah said…
Eleeehhhh
Penulis tu jelezzzzzzzzzzzzzz
Anonymous said…
betul..dlm islam cakap riak cabang sakit didlm jiwa suka menunjuk nunjuk..
ada beli barang pon nk hebah
lupekanje said…
kena gak sesikit..huhu
insan marhaen said…
Apa alasanya? Kena baca dan renung juga...

Kalau ambil gambar dan muatnaik FB pun sakit mental, yang makan camner?
azieazah said…
Ada aku kisah? hahahaha
Anonymous said…
apa tujuan amik gambar dan letak katmicro mikro blogging side.utk tontonan umum.

tujuannya salah satu daripada nya adalah hati kembang berbunga nak beritahu yg ......
sbb tujuanya yg terselindung adalah ...aku ada ni yyeay.

or aku mkn ni...rega mahal... baik tunjuk dan bangga diri.

pd yg kurang mampu bacAFikir ... mak oii banyak nya duit belanja beli....$$




loaded giler asik mkn luar anak ramai..kenapa aku sorang pon tak mampu.
eleh si blogger tu holiday anak kecik kecik pastu suma naik busines class holiday mahu habiz 150$k.tapi boleh lak claim asik asik cakap takde takde duit. la ..nak jual cendera hati dari ssna la..
masak hebat. tapi...asik la complaint tak nleh kurus.. makan sumayg rich food..

pastu salahkan benda lain bila sakit..

dah tu sibuk nak claimnuffnang yg taksberapa...

lain eveng..
knapa org kamu tulis blog holiday sN sini mkn luar bila anak sekolah sebuk mau minta duit biasiswa?
biSiswa utk org miskin. mereka mana ada miskin? mkn luar holiday all the time..tukar kereta renovate rumah besat anak masuk ada keluh mcm tatak uang.
shoppin sana sini.

yg membaca pon berdosa dok kutuk
Anonymous said…
lain lain..baca blog hamba ni. dia kutuk anak Cuma debab debab. kuat mkn suka makan
yg jantan sampai ada tetek.
pd reader blog . reader blog terperanjat was like.ha??
sbb blog dia asik la tunjuk makan..anak dia pun debab gak yg kecik sampai besor..tua muda.


apo org kato :u r what u write.. cakap tak serupa bikin..hari berdegar degar ckp prinsip pastu did smtg contrary.

yg sebuk tulis pasal resipi dan memasak..mostly fattening or not that healthy food..
lets face it no body create resipi. its all plagiarism. but pls be more responsible. tahu
berapa kalori gula lemak serta affect darah
tinggi serta kolestrol.

peers influence dgn gambor masakan mmg membuat ramai terikut.
tapi. ramai yg jahil mengenai content masakan.takat mana allowable eggs intake perweek. seafood intake, red meat intake fat intake.sugar etc.
for that matter rebung if ppl with disorder on thyroid shld avoid etc.
what saya tulis kat sini letak gambar is an influence which come with some sort of responsibility. each has individual effects.

salam

maz
cikcloudy said…
ada jumpe kat fb, berita ni salah translate... bukan sakit mental.. huhu
~::Chenta::~ said…
Chenta suka amik ...
tapi niat Chenta untuk berkongsi .. kalu sedap or tak sedap tempat tu ...

yer lah .. Chenta pun x la berduit sangat .. but sometimes ..cari duit untuk menceriakan hari2 orang tersayang .. sure la nak bagi yang special kan ...

the good things bila mereka upload & share with us .. kita dapat tau secara advance .. murah ke .. sedap ke .. berbaloi ke tidak ke ... byk info lagi kita boleh dapat untuk makanan yang kita rasa macam nak cuba tu ....

^^ ... betol tak??
sarah said…
ok kawan-kawan suma, jgn upload gambar makanan, nanti depa kata kita sakit mental plak..hahahahha

Popular Posts