1258

Lamo sungguh lar tok update blog.
Asyik asyik ayat tu jah hok tubek nyorrrr ....

Memae sejak tukar tempat krijo dan department ni , pB raso 830 pagi nok kor pukul 530 petae tu smeta jah.
Smeta sangat sangat ...
Nok kato krijo banyok , tak dok lah jugok.
Masih lagi dalae control lagi.
Cumo banyok gerok , banyok gie maghie , tu hok jadi lagu nie .
Nok jalae jalae blog saing saing pun tok sempat ...

WA misss Youuuu Alll lahhhhhhhhhhhhh

Nie ado kesoh baru nie ....
Kisoh nok lepah perasae .....

pB ado saing fesbuk.
Saing pB ni saing aBear jugok dalae fesbuk.
Jadi nyor , kalau saing pB tu tulih gapo gapo dalae fesbuk dio ,
aBear dan pB akae tengok bendo hok samolah kae ...

Sejok duo menjok ni , pB perasae kalau saing pB tu post gapo gapo ,
bilo pB tinggal komen , dio tok balas .
Tapi kalau saing dio hok laing tulih , dio balah.

aBear pun perasae jugok hal tu.

aBear dok tanyo pB , bakpo jadik lagu tu ...
pB ado saloh gapo gapo koe dengae dio.
pB raso tak dok lar pulok .....

Tapi tu lah ....
Sero tok sedak jugok lar hati nie .....
Mano tahu kot kot pB ado buat saing pB tu sero hati dengae pB ....

Hu hu hu
Harap harap bendo ni tok lah men-jejah kae persahabatae pB dengan saing pB tu ...


Wa mitok maaf lahhhhh kalau ado bendo hok buat saing pB tu jadik sensitippppp.

Comments

cheqna said…
bakpo lagu tu??
x tra tanyo ko dio bakpo
pB said…

CHEQNA
Tok tanyo pun sebab takut saing tu takdok lar sero gapo gapo. Takut kak pB pulok hok over sensitippppp
Rumah Kuning said…
Lok ko dio jah lah. Tengok staro mano dia taksir layae. Hehehe
Anonymous said…
Abul Laits Assamarqandi r.a. meriwayatkan dengan sanadnya dari Alhasan berkata Nabi Muhammad s.a.w. bersabda: "Hasad dan dengki itu keduanya akan memakan habis hasanat sebagai mana api makan kayu."
Ibu n Abah said…
Jangan ambil hatilaaa pasai
FB tu
Mmg adakalanya kita terasa org tak pedulikan kita
Walhalnya orang tu takda niat apa pun
peduli kn je la kak..mungkin perasaan akk je...anggap la yg dia da bc apa yg akk tulis tu...
m.u.l.a.n said…
tak ada apa2 kot..
Mak Su said…
hai PB!!! :)
Irfa said…
mintak jauh dari menyebabkan org terasa hati ngan kita.mmg boleh buat xlena tido :(

Popular Posts