06 January, 2014

1267 ... first entry untuk 2014

Assalamualaikum ......

lama benar pB tinggalkan blog pB nie.
Bukan langsung lupa tapi masa jer tak der.
Atau tiada idea untuk memulakan bicara.

First of all , Selamat Tahun Baru 2014.
Semoga tahun ini tahun yang menggembirakan.
Jangan ada malapetaka yang menimpa kita .....

Kakak dan Kak Ngah selamat menjalani SPM masing masing.
Kak Ngah sekarang bekerja sambilan di tadika dekat dengan umah.
Kakak ... masih mencari apa yang sesuai dengan jiwanya.

Kak Lang selamat bersekolah di Muar (paksa rela sebenarnya).
Nurin dah darjah lima tahun nie.
Dan Adam Faris , 1/1/14 baru ni genaplah umurnya 3 tahun.

Tok Ma ... dah tak tinggal dengan kita orang dah.
Sekarang Tok Ma tinggal di Yayasan Al Jenderami.
Seminggu sekali , kita orang akan ke sana untuk ziarah Tok Ma.

Adik lelaki pB pun dah tak tinggal di Tanjung Agas.
Dah pindah ke Parit Keroma (masih kawasan Muar lagi).

Kerja ... masih begini ....
Sibuk .... tapi tak tau apa yang disibukkan .....

Apa apa pun ,

insyaallah mood berblog sudah kembali

10 comments:

KakNi Sihat Cantik said...

Welcome back Hajjah PB. Nanti rajin2 lah ber blog ya...

Irfa said...

welcome back kak pb sayang
selamat tahun baru

banyak dah benda yg berlaku
lama sgt kakpb berhibernasi
hihi

Daddy Ziyyad said...

selamat tahun baru Hajjah PB :)

Khai♥Rin : anies said...

welcome back!
slmt thn br kak

cheqna said...

slamat tahun baru..
welkam kembali =)

hanis said...

Akhirnyaaaaaaa

Salam tahun baru kak pB...

Semoga sentiasa di dalam rahmat Allah.

zana fahmi said...

Salam PB, sibuk bebenor ye? Itu ramai haruslah sibuk. Kakpb yg bertiga ni pun tak nyempat nak blog walking. Kang ngadap blog je dah 2 jam. Kain baju nak gosok, dapur nak jengah, depan rumah nak juga sapu2, vacum karpet...alah...kerja opis lg best, duduk je. Otak dan jari bertugas. Surirumah ni segala2nya kena gerak...huhu.

lizz said...

Selamat tahun baru kak pb

Ibu n Abah said...

Hajjah pB
Lama menyepi...
Citerlaaa mcm dulu... Akak suka baca dialog kelantan....

jeBateja said...

Jom memblog.....azam baru.....ahakz

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...