1289

Assalamualaikum,

hai
hai

sambil pegang vacum cleaner.
Cuci sawang sawang  ..........

Ramai member blog yang dah tak aktif blog.
Ramai yang prefer update fesbuk.
Sebab simple dan cepat.

Kalau blog ni , macam nak kena karang karangan or cerpen.


When to JB last sunday.
Sengsorang.
First time rasanya naik flight sengsorang.
Cuak gak ......
Sib baik selamat sampai Senai.


Member pick up from airport.
Dinner kat Restoran ZZ near Jalan Petri,


Check in ...
stay sengsorang ....
have the whole bed to myself.
Tak ada nak lenanya....
Mata mengantuk .....
Tapi fikiran merewang rewang entah ke mana mana.
Finally near to two , baru tertidor.

Masuk workshop , for the first three hours tu , rasa macam zombie.
Mamai semacam .....

Overall workshop was amazing.
Group member memang the best.
Yang tak best , kerja yang menanti bila balik pejabat.
So many things kena ubah ....
Hopefully dapat full cooperation from team member and team lain.

Two night kat JB.
Dua kali makan kat the same restoran.
Second nite try makan mee rebus tulang,
Sorry to say ..... tak habis pun,
Last last , order nasi bubur.
Memang superb.
Like the sambal walau cuit sikit sikit jer.

After dinner , when rounding.
Sesat barat jugak lah ...
Sib baik tak sampai ke Pontian or some where .....
But scary gak , ronda JB nie...
Coz , JB memang tak fimiliar langsung.

Singgah JPO tak ?
Nope .....
tak sempat or tak ada yang nak bawa ....
Ha ha ha ....


Journey back to KL not a very good experience.
First gate tukar.
Dah duduk elok elok , dpt announcement.
Tukar gate ,,,nun hujung sekali.
Then another announcement , plane delay ....
Sib baik delay 10 minit jer.


Want to go back to JB?
Yaaa.... why not ....
Tapi rasanya , inilah kali pertama n kali terakhir workshop out of KL.

Comments

Ajuya Rashid said…
Waalaikumussalam.. Dah selamat smpai KL ye. Alhamdulillah..
Daddy Ziyyad said…
Waalaikum salam
Ni kena pegang mop sekali ni...haha.

Yup, saya hampir2 tak aktif ber blog, sebab dah sibuk hari2 update kat FB...hahaha...tapi ku gigihkan diri jugak menulis kembali....sebab sayangkan blog tu....

ZZ tu mmg port feveret saya.
pB said…
Ajuya Rashid

a ah ... selamat sampai. Alhamdulillah
pB said…
DADDY ZIYYAD



A ah kan ...
Memang berabuk tahap gaban.

Doc jgn berhenti tulis blog, tau.
pB suka baca ....

ZZ tu ok.
Walau tersembunyi, tapi pelanggan ramai.
Irfa said…
baru ambik mood nak aktif blog semula
ikhlas cakap, blog lg best bercerita
wpun kita x tahu sapa yg dtg baca
Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111
Dewi Aja said…
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Popular Posts