15 November, 2006

DIMANA KAN KU CARI....

MANA NAK CARI TELUR MASIN...
DUA PAPAN.....
60 BIJI ...
NAK HARGA MURAH...??
KAT PASARAYA PPMJ....4 BIJI RM2.70

**********************
Terdengar lagu ini semasa blog hopping ke blog IMRAN
sungguh tertarik dengan liriknya
(tiba tiba..kenangan terindah berlari lari dibenak fikiran)
cuba mencari lagu ini dimasukkan kedlm blog PB
tapi hampa...
yang berjaya cuma liriknya...

SAMSONS - Akhir Rasa Ini

Terlarut aku
Dalam kesendirian
Saat aku menyadari
Tiada lagi dirimu kini

Sampai kapankah
Aku mampu bertahan
Tertatih aku jalani
Semua kisah hidupku ini

Chorus :
Tak akan terganti
Setiap kenangan yang telah terukir
Yang terendap indah
Dan melekat di hati

Akankah berakhir
Semua rasa yang telah tercipta
Didalam benakku
Dan didalam asa-ku

8 comments:

Pisces said...

akak nak buat aper samapi dua papan tu kak...? ppmj..? hehehe.. macam familiar jerk..

kak apsal jln masuk ker pp tue jam tiap2 petang.. tension nyer.. lps toll sunway jem sampai la kat jambatan pp tue.. bersimpang siur.. kawan sy ader duk p.permai..

MAMARISYIA said...

mak aihhhh..akak nak masak apa kak??Nak buat open house ker:)

MQ said...

kak PB nak buat lauk utk kenduri nasi dagang kot...hehehe...

weAr said...

2 papan kak?bahaya..darah tinggi..
ker nk meniaga nasi kerabu ni?

PB said...

PIECES
PPMJ tu kan pasaraya yang femes amos kat PP nie...
Skrg ni memang teruk jem terutama nak masuk ke PP sebab itu jer satu satu yer jalan .....
sabar sabar sabar...

MAMARISHYA
Mak nak jamu orang surau...buat sembahyang hajat sempena mak dan ayah nak berangkat ke Tanah Suci Mekah minggu depan.

MQ & WEAR
Kak PB tak tahu la pulak yg org makan nasi dagang dengan telur masin..kalau kak uamh tu, makan dengan telur rebus...

~ahni~ said...

Banyak nyer.... dah dapat ke?
Rasanya kenalah meronda pasar2, pasar tani ke pasar basah ke, beli sikit2 kalau tak jumpa 2 papan terus

kasutVINCCI said...

kat kelate pun dah 50sen sebijik utk telur fresh. mmg mahal la sekarang ni kak pb.

PB said...

AHNI
Alhamdulillah dah dapat. Kebetulan Abe ada di Sungai Petani. PB minta dia cari kat pasar. Murah sekotak 50 biji dapat dgn harga rm22/=

KV
Buat sendiri lagi murah....kan??
Ambik telur itik, cuci dan rendam air garam....

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...