21 December, 2006

EX EX

SEMALAM DI PEJABAT, pB BERSMS ....

pB : Hai...Pakwe lama

X : Saper nie? I rasa u salah number

pB : Ye ker ? I cari member

X : Saper ?

pB : Member lama yg pernah sekolah di SIC

X : Apa nama nyer? I ada gak kenal..

pB : Z*L Tiew

X : Saper nie?

pB : U nie saper ?

X : U lah dulu...

Kah kah kah , masa ni pB dah agak nie mesti isteri member pB tu..
Terus pB call dan kita sembang sembang...
Nasib baik isteri dia sporting...

Even tho pB ex GF hubby dia, tapi kita masih berkawan baik...

Anda semua...masih contact ker OLD BF ...??
Anda semua...baik ke dengan isteri EX BF ..??

5 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

muehehehe...bagus kak PB ni, ngan sumer org dia baik...sumer org kena ikut cara kak PB ni, x der dendam...terima ape saje ketentuan tuhan, kan...RM pulak takder pakai ex ex ni kak...memang yg ni lah yg pertama dan insyallah yg terakhir...

Pisces said...

cayalah kak...
sy pun tak der pengalaman mcm tu..
mcm rm jugak..
insyallah.. :)

MQ said...

kalo ex GF hubby buat lawak2 sms camtu ada harapan kena pelangkong..mana leh..dah nama pon ex, kena buang jauh2..byk lagi org lain buleh buat kwn..hehehe..tu pendapat saya la..

Scorpion61 said...

Tidak semua orang bolih menerima kehadiran XBF/XGF dalam kehidupannya selepas bergelar suami dan isteri, tapi sebenarnya tidak jadi hal asalkan kita berniat baik sekadar bertanyakan khabar and thats all, betui tak PBbbbbb....?

noha chomel said...

hai kak pB,

so far saya masih baik lagi dgn semua ex saya, lagi pun diaorg tak kawin lagi, kalau jumpa pun hubby selalu ikut, telefon kalau ada benda2 penting je

pd pendapat saya, kalau semua dpt jaga batasan memasing, tak salah berhubung dgn each other, tapi kalau bole menyebabkan jatuh cinta balik, baik tak yah contact, jadi benda lain pulak kang... :)

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...