28 February, 2007

APA KATA NURIN..??

Nampak gayanya memang pB kalah...
Abe ada ramai penyokong..
Tak sangka pulak.....

Kenapa tak der yang nak sokong pB nie...??
Help Help Help....

Ada satu malam tu, pB saja dok sembang sembang dengan anak dara yang kecik tu...

Nurin, nurin nak baby tak?

Nak...

Nurin nak baby apa??

Win , nak aby girl

Naper nak girl? Abah nak boy...

Boy tak besh. Win nak girl... leh main main..

Kalau win ada baby, win tak leh tido lagi dengan mama.
Win kena tido dengan tok ma kat bawah..

Tak nak baby lah kalu gitu...

Nampak tak cara mama pujuk NURIN....
Hi hi....kalah kejab abah...

11 comments:

Mummy Rizq said...

PB.. mu psycho budak kecik tu... tak aci!

pB said...

MUMMY RIZQ
Nak idup, kenalah guna cara kotor sikit....bukan slalu, kdg kdg aja...

david santos said...

Hello!
Good work
thank you

zino said...

hidup ABE hehe

Kaklong said...

salam,

Kak..bila kenangkan kena tidak perlu cuba lagi tu, mmg menguatkan semangat kita tak mo mengandungkan?

err..tapi tak mo cuba ke? last try kata org hihi.

oh..rengat mmg seksa. tp syukur saya kena sehari aje lepas bersalin tu.

kak, biasalah bab leteran tu. esok2 depa dah besar, tak leh nak berleter dah hihi. kita berleter tu bukan saja2kan, tp nak depa jd yg terbaik. kita jadi leter ni sbb cakap sekali tak mo dengar, tu yg kena tu. lagi satu, kesilapan sama yg jadi habit tu diulang memanjang,mmg kena leterlah jawabnya. err..ini kes anak2 sayalah ni hihi

hehehe..pandai akak ayatkan si nurin tu

Ordinary Superhero said...

Salam, dah lama tak jenguk. sori.

Baru 4. Lagipun kakak2 dah besar semua boleh tolong. Mana tau 5th time lucky dapat boy. Tapi kan, ada sorang kawan I masuk yang ke 8 baru dapat boy....he he rezeki masing2.

pB said...

DAVID
...welcome..
... TQ ....

BRO ZINO
Nampak gaya pB kena infd pada Abe , Bro ni penyokong kuat dia..
TT MARCH ni join tak?

KAK LONG
Salam Kak Long

Kalau pB kata tak teringin langsung, tu bohonglah kan. Masih ada rasa rasa teringin tu, tapi bila fikirkan proses kelahiran, proses pantang, proses menjaga baby dlm pantang, proses nak jadi kurus sikit lepas bersalin... tu yg buat pB rasa TAK NAK LANGSUNG...

Berleter tu satu hal. Kdg kdg bila dah angin sangat, tangan tu naik jugak lah. Setakat ni, rotan tu ada lah dua empat kali yang kena badan anak dara tu...Tu yang rasa tak sanggup lagi tu nak ada anak...

Rengat....memang sakitnya lain dari bersalin..... Hanya yang pernah rasa, je yang tahu..

OSH
A ah , dah lama OSH tak singgah sini. Sibuk barangkali...
Lapan , baru boy....
Huyuuu..... at least dpt jugak kan...?

Kak Lady said...

Anak2 kalau dah bercakap kadang kalah kita dibuatnya...tapi anak kak lady semuanya selalu jadi cheerleaders utk ibu diorang...hahahha

INDERA KENCANA said...

Hahahaha...
Saya memang menyokong penuh..
Abe akak tu la.. Hehehehe..

Bagus juga kalau akak dapat sorang lagi. Nak pulak baby boy. Mesti Abe akak teramat suka nanti. Akak pun mesti suka...

pB said...

KAK LADY
Tak leh pB imajin kalau semua anak dara pB tu dah besar, macam mana lah havocnya bila mereka bersembang

INDERA
Tengoklah macam mana nanti..kena buat MOU baru...

zino said...

ada TT mac ke? .. tak tengok lagi..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...