13 February, 2007

PEKAK

Kenapa bila pB layari blog blog yang ada attachment iWebMusic.com tu, pB tak leh dengar lagu yang sepatutnya pB boleh dengar...?

pB kena install program apa..??

pB nak dengar lagu Faizal nie....tapi tak dpt dengar....

Saper ada idea tolong pB...??

8 comments:

NBK466 said...

PC kawe nie dari dulu tok seh dengar lagu sbb takdok spekar..hu..hu..hu...

cikdinz said...

samsung tuh memang kuno sket.
speaker pc pon takde.

kat sini muak dah dengor lagu...

Alex Lacey said...

k.we tok leh dengar jugok...hok blog PB nipun k.we tok leh dengar...

~ GAB ~ said...

Salam

HAPPY VALENTINE'S DAY

Pisces said...

sy bleh dengar..

tapi sy tak reti nak letak kat blog sendiri.. hehe..

cam akak punya nie, bleh letak byk2.. cam maner erk..
dari dulu tak pass bab nie..

nUr@dDeEn said...

aik, apsal saya leh dengo ngeh ngeh ngeh... sedap ar lagu Maha Karya Cinta tuh..

kau bagaikan udara, yg membantu aku utk terus hidup di atas dunia, tanpamu kulemas, pasti aku tak berdaya hanya kau M.K.C.

zino said...

tak dapek den nak nolong e doh hehe

PB said...

NBK
Ada lgi ke pc yang tak der speaker?? Kesian nyer...

CIKDINZ
meh la sini,,,tolong repair pc pB nie..

KAK WE
Tu la kak we, keh ni jadi lepas orghe IT hari tu g format baru pc pB...

GAB
TQ

PISCES
Lagu yang byk byk tu, PISCES boleh copy n paste dari radioblog...

NUR@DDEN
Memang lagu tu besh...one of lagu faveret pB ...

BRO ZINO
pB tahu naper Bro tak leh tolong, sebab jauh kan...kalau dekat, mesti Bro tolong...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...