13 March, 2007

18SX

Alhamdulillah setakat ni, pB ok lagi dengan Tok Ma.
Dengan anak anak pun, dah kawal sikit.
Kalau boleh dah tak mahu dah marah marah pada anak anak tu..
Che wah.... kang kalau tak marah kan, lintang pukak pulak umah tu..
Insyaallah, pB akan cuba sedaya yang mungkin untuk bahagia...

Rasanya mungkin entry ni last untuk minggu nie.
Sebabnya esok pB nak gie berendam kat kolam air panas di Sungkai.
Lepas berendam nak makan tengah hari kat Tapah.
Dan bila dah kenyang kenyang tu, pB nak ber ' X SER SIZE ' mengutip daun daun teh kat lereng lereng bukit di Cameron Highland.
Bilik pun dah booking kat Sri Intan tu..
Tapi sayang , Sri Intan Cameron Highland tak der kolam renang..
Macam biasa pB harap semuanya akan berjalan lancar.
Insyaallah, Tok Ma pun akan ikut.

Hari ni, hari jadi anak sedara pB yang sulong.
Dah 6 tahun umurnya.
Mama long, doakan agar Amin akan sentiasa jadi anak yang baik dan jhu'ruh.
Ngaji panda panda, jange dok bu'ah bu'ah supo Farhan tu.
Maintain cool dan maintain cuit dan jugok maintain putih , ok.
Farhan tu adik dia..
Masyaallah, aktifnya mengalahkan budak 5 laki 5 orang.
Nanti, bila mama long balik Cameron , kito celebrate besday Amin..ok...

So...happy bekerja semua..
Kalau rajin, Jumaat ni pB berblog lagi....

Untuk tinggalan hari ni, pB terjumpa satu buku ni.
Isi kandungan nya , menarik lah jugak walaupun berunsur 18SX.
Tak der lah hacky packy, cuma information..

So, kalau ada yang berminat, boleh baca apa yang pB kopi paste dari buku berkulit merah ini..............
Karya NAURA HAYDEN

HOW TO SATISFY A WOMAN EVERY TIME

I believe in marriage. I also believe in faithfulness in marriage. When one or the other of the partners is unfaithful, the bond of marriage is broken, the trust is shattered. And when that happens, it is difficult if nit impossible to keep the marriage alive.

To have a faithful marriage take 2 faithful partners. And if each one of the partnes (not just one) is sexually satisfied, there is no reason to be unfaithful.

I believe God gave us our sex organs to bond us 2gether in pleasure within our marriage. And through this incredible pleasure, to keep us faithful to each other as long as we both shall live.

Almost all women fake orgasms. Women have done it since time began. Not only are the missing out on one of life's greatest joys, but their husbands and lovers are missing out, too. A woman faking pleasure and a woman pleasured to the depths of her being are two difficult women. A man's pleasure is sex is magnified tremendously when he has a partner whi is giving and receiving the same orgasmic joys, the same explosions of ecstasy, the same expanding of self that carries her to the same reaches of the universe to which he travels.

A man will be loved as never before when he is able to give her - an argasm. And when he can do this every time they make love, her love will know no bounds.
She will never look at another man, she will never need another man. Their union will be bonded as long both they shall live...

Ini hanya mukaddimah nyer.
Ada saper saper nak komen atau nak tambah, silakan...

CERITA TERKINI...
SMS DARI MAMARISHA..
SALAM, ALHAMDULILLAH MAMRISYA AKA MR SELAMAT MELAHIRKAN BABY GIRL, BERAT 2.76KG PADA PUKUL 10.59PAGI TADI MELALUI PEMBEDAHAN..

TAHNIAH...
MOGA SIIBU DAN SIANAK, SIHAT WALAFIAT...
NAMPAKNYA LAN RAMBAI ADA MEMBER BARU UNTUK SAMA SAMA BERPOSA.

19 comments:

INDERA KENCANA said...

Hehehe... tak berani nak komen.
Apa-apa pun, selamat bercuti untuk kak pb. Selamat berbulan madu lagi sekali..

blackpurple said...

Selamat bercuti....Nanti masukkan gambor cuti-cuti :D

Yang 18sx itu tak pandai la nak komen. Tersenyum sajalah.. :)

sya said...

Sama-samalah lah kita bercuti.. selamat pergi dan balik PB

pB said...

INDERA
Hanya untuk kaum yang sudah berumah dan bertangga sahaja , isu ini...
Terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan jejak bertapak

BP
Entry ini saja suka suka. Tidak ada kaitan dengan puan rumah atau tuan rumah...
Gambar, insyaallah akan diusahakan

KAK SYA
pB pun doakan agar kak sya akan dpt rehat yang secukupnya. Balik Melaka ker?

cikdinz said...

selamat bercuti...

Pa'chik said...

nok komeng pasal nipu tu. Meme bodo la dok tipu diri sdiri. Baik ghoyak kalu tok keno. Kalu dari awal, maso samo-samo tok panda,rasonyo takpo. tapi gak, oghe jate ni, skalo tokleh kalu ghoyak gak. Mula nok kecik ati slalu. haha..

pB said...

CIK DINZ
Terima kasih...

PA'CHIK
Meme bodo, tapi dale buku tu kato, kade kade orghe pu'e ni malas nok royak sebab nanti orghe jate nie, kecik hati....
Apa apa ,pB raso, kalu dale bab ni, suami n isteri kenolah berterus terang dan JANGAN MALU MALU KUCING...

Alex Lacey said...

bestnyo nok bercuti...nok ikut..heheehhe...

bab 18SX, sendiri mau ingat la kot heheheehe

pB said...

KAK WEAR
Sendiri mau ingat lah kan...
Sendiri mau tahu ....

umeboshi said...

kak pb, selamat bercoti. wah best nye..nak coti2 malaysia ek. nanti boh gambo percutian tu kat blog ek. take care!!

13may said...

happy holidays....

dan tahniah untuk MR:)

oren said...

hoho..coti2 malaysia ek?

tahniah utk mr..

Ayu said...

selamat bercuti kak PB. weekend ni sampai rabu depan sy plak gi bercuti hehehe

Ayu said...

selamat bercuti kak PB. weekend ni sampai rabu depan sy plak gi bercuti hehehe

NBK466 said...

Ha'ah...SERAM pulak tak tambah2 nie.. kita pun bukan nya pandai sangat... he..he..he..

angah said...

practice makes perfect kan kan kan..

bicara sex ni masih taboo di malaysia nih terutamanya pasangan melayu.

Tapi untuk kesejahteraan rumahtangga apa salahnya dibincangkan antara suami isteri kan...

Pisces said...

cuti2 malaysia.. woo.. g cameron.. selamat bercuti kak..

KAMATO said...

selamat bercuti, 17 hb ni join ke dak? tenguk nama takda lagi... kami macam tu la manjang keadaan tak mengizinkan sejak jadi murid-murid tua ni.....

kakLuna said...

Make LOVE not WAR

sex itu best bila dlm hati ada cinta..hehe

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...